2a divisió FEF

Pràcticament és una obligació

2a divisió B. L’Olot visita el Badalona (12 h) amb la urgència d’aconseguir la victòria

A l’Olot li queden només set partits per sortir de la zona baixa i evitar jugar-se el descens en la segona fase. El temps es va esgotant i ja no es poden deixar escapar oportunitats, per això guanyar aquest migdia al camp del Badalona és pràcticament una obligació per als garrotxins, que encara no han guanyat a domicili aquesta temporada i el d’avui serà el primer de dos partits consecutius lluny del municipal. “Cada partit és molt important ara mateix, per això hem preparat el partit de Badalona com una final perquè hem de sumar com sigui. Seria important perquè ens podem acostar a un grup d’equips que tenim relativament a prop”, comenta el tècnic Gabri Garcia, que vol estrenar el seu caseller després de debutar amb derrota contra el Nàstic (0-2).

Per aconseguir la victòria l’Olot haurà d’afinar en atac i millorar en solidesa defensiva, ja que el Badalona ha encaixat només onze dianes aquesta temporada, tot i que no és un dels equips més temibles a casa perquè hi ha perdut més –tres partits– que no pas guanyat –dos partits–. “És un equip molt sòlid, molt ben treballat i té molt clara la manera de jugar. Sempre competeixen molt bé i sobretot haurem d’estar atents en les transicions perquè tenen jugadors molt ràpids”, analitza Gabri, que no podrà comptar amb Alan, lesionat, ni amb Samu Pinto, sancionat, però que podria fer debutar d’inici l’extrem Pol Prats.

4 Partits guanyats 2

4 Partits empatats 5

5 Partits perduts 6

9 Gols a favor 12

11 Gols en contra 21

LA PRÈVIA

Hem preparat el partit com una final, i és que hem de sumar com sigui; seria important per acostar-nos als rivals que tenim a prop
El Badalona és un equip sòlid i molt ben treballat; haurem de vigilar les transicions
Gabri Garcia
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)