2a divisió FEF

El Llagostera guanya el Lleida en el primer partit a casa del 2021 (1-0)

Un gol de Julen Monreal a l’inici dona els tres punts als gironins en un partit de moltíssima intensitat

El Llagostera ha celebrat el retorn al municipal en el primer partit a casa del 2021 de la millor manera, sumant els tres punts en un partit molt disputat contra el Lleida que li permet respirar encara més tranquil en la classificació i, fins i tot, mirar cap amunt. Els gironins han marcat la diferència molt aviat, amb un gol de Julen Monreal al primer quart d’hora, i després han tornat a ser l’equip sòlid en defensa que no s’havia vist els últims partits.

El partit ha arrencat amb moltíssima intensità però poc joc per terra, i en aquest escenari lògicament qui s’ha trobat més còmode ha estat el Llagostera. Els gironins, que ja havien amenaçat en una falta lateral, han trobat el gol molt aviat en una jugada marca de la casa, i és que Julen Monreal ha marcat l’1-0 rematant de cap al primer pal un córner servit per Cortés. Amb el marcador a favor el Llagostera encara ha estat més còmode, i és que el durant tota la primera part hi ha hagut constants i s’ha jugat molt poc. De fet el Lleida només ha inquietat a Marcos amb un xut de lluny de Quim Araujo sense gaire perill, mentre que David García ha estat a punt d’aprofitar un mal refús defensiu per marcar el 2-0 però Pau Torres ha respost bé.

La segona part ha començat amb un guió molt similar. El Llagostera, ben ordenat darrere, ha controlat molt bé les aproximacions d’un Lleida que, això sí, ha acumulat més gent al davant i ha pogut generar una mica més de perill. De fet, Marcos ha hagut de fer una gran intervenció per treure un xut d’Abel Molinero (55’). També n’ha tingut una de bona per empatar Yasser en una jugada plena de rebots (66’). Amb el pas dels minuts el Llagostera s’ha vist cada vegada més tancat a la seva àrea, però curiosament així ha controlat millor una situació que es començava a complicar, i és que ha estat encara més sòlid dins l’àrea en defensa i ha tingut espais per atacar quan recuperava. De fet, en el 82’ n’ha tingut una de molt clara amb Maynau sol dins l’àrea, però ha estat víctima d’un possible penal i no ha pogut definir. En el 90’ Jauregui ha rematat una falta lateral i ha estat a punt de fer emmudir el municipal amb l’empat però no ha trobat porteria i el marcador ja no s’ha mogut.