Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

La feina d'estiu, molt avançada

La Pobla incorpora Sibide (Betis C) i té la plantilla ben encaminada per al curs vinent

La Pobla de Mafumet ja té ben encarrilat el bloc futbolístic per a la temporada 2010/2011. El filial grana, que el curs que ve dirigirà l'exentrenador del Nàstic juvenil Kiko Ramírez, ha tancat el cinquè fitxatge, Ausmane Sibide. El jugador procedent del Betis C va néixer a la Costa d'Ivori, però té la nacionalitat espanyola. La Pobla ha incorporat, amb Sibide, tres futbolistes del Betis C (juntament amb Sebas i Álvaro Rey), un del Sevilla C (Antonio David) i Eloi, del Gramenet.

Paral·lelament, el club va anunciar la continuïtat de Sergio, Vélez, Aleix, Denís Coch, Chechi, Marc Blasco, Ñoño i Jusi (que torna després de jugar cedit al Camp Clar), en la línia defensiva; Cristino, Roca i Alfons Serra, al mig del camp; i Virgili a la davantera. A més, el conjunt que prepara Kiko Ramírez tindrà la disponibilitat dels juvenils Fran Martínez i Joel Coch. A aquesta llista de 18 jugadors s'hi podria afegir el migcampista Oribe, que va tenir un problema cardíac al llarg de la temporada, però que ja està recuperat al cent per cent. L'altre futbolista que es podria reincorporar a la Pobla a principi de temporada és José Ángel Bueno. José Ángel ha finalitzat la seva etapa com a juvenil, però no podrà començar a principi de la lliga, perquè abans haurà de ser operat.

El conjunt de Kiko Ramírez serà un dels més matiners i començarà la pretemporada el pròxim 20 de juliol. Ramírez ha arribat a les files del filial grana després de protagonitzar una històrica temporada dirigint el juvenil del Nàstic, en què va assolir la segona posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)