2a divisió FEF

El temps dirà si és bo

2a divisió B. El Llagostera empata contra el Badalona en un partit amb alternatives i obert fins al final i queda setè en un quàdruple empat a punts

Llagostera 2 Badalona 2

LLAGOSTERA:Marcos; Pere Martínez, Julen Monreal, Diego, Bigas (Aleix Roig, 46’); David García (Guiu, 59’), Manchón (Magallán, 46’ (Juvanteny, 83’)), Cortés; Gil, Duba (Dieste, 46’) i Sascha.BADALONA:Àlex Sánchez; Llerena, Robusté, Valentín Merchán; Márquez, Galindo, Bikoro, Roger (Larrosa, 61’), Musa (Aparicio, 78’); Robert Simón i Chema Moreno.GOLS:1-0 (5’) Cortés. 1-1 (27’) Musa, de penal. 1-2 (41’) Robert Simón. 2-2 (71’) Cortés.ÀRBITRE:Aranda Anquela.T.G.:Als locals Duba, Sascha, Cortés i Pere Martínez; i als visitants Robusté, Bikoro, Robert Simón, Márquez, Valentín Merchán i Chema Moreno.T.V.:Directa al visitant Aparicio (81’).

La victòria hauria estat un luxe –seria tercer– i la derrota, una desgràcia –hauria caigut a la zona baixa–, així que l’empat d’ahir del Llagostera a casa contra el Badalona (2-2) deixa d’entrada una sensació d’indiferència. Primer, perquè només el temps podrà dir si és un bon punt o no i, sobretot, perquè al municipal podia haver passat qualsevol cosa. Els gironins van anar guanyant, després perdent i van tenir molt a prop la victòria després de fer l’empat definitiu. El partit, doncs, va tenir absolutament de tot.

Un inici millor no hi podia haver. L’àrbitre –el partit el va superar en tot moment– no va assenyalar un possible penal de Marcos en el primer minut de partit i els gironins van aprofitar els nervis del Badalona per fer l’1-0 en una falta al vèrtex de l’àrea que Cortés va dirigir a porteria i Llerena va desviar sorprenent el seu porter (3’). Va ser un oasi, ja que la primera part va ser completament dels visitants. Molt més intensos, ordenats i atrevits, els barcelonins van sotmetre un Llagostera que no va saber reaccionar en cap moment. Del domini van arribar moltes ocasions clares i el Badalona va capgirar el marcador i arribar al descans amb 1-2. Primer amb un gol de Musa de penal i després amb un xut creuat de Robert Simón, que va fer un partit descomunal. Van ser dos gols, però la veritat és que en podien haver estat més.

En la represa el Llagostera va sortir disposat a canviar el guió. Ho va aconseguir, fent un pas endavant, però també va deixar molts més espais en defensa que el Badalona podia aprofitar per fer el tercer. De fet, les ocasions més clares eren dels visitants, amb una gran acció de Robert i un xut al pal de Larrosa, fins que Cortés va trobar el gol de l’empat amb una gran volea des de la frontal (2-2, 71’). En els últims vint minuts tots dos van tenir el tercer. Primer Chema Moreno va topar de nou amb la fusta i després Sascha, quan els visitants es van quedar amb deu, va tenir una ocasió que de cada mil només se’n falla una. El punta, però, va veure com una mà miraculosa d’Àlex evitava el triomf gironí.

En la primera part el Badalona ha estat molt més intens que nosaltres i no ho hem igualat. És la pitjor primera part que hem fet
Hem arriscat en la segona part i ens ha sortit bé, però hem deixat espais que podien aprofitar