2a divisió FEF

L’Olot empata contra el Prat i no pot aixecar el vol (0-0)

2a divisió B. Els de Gabri Garcia sumen tres partits sense fer gol, l’equip encadena set jornades sense guanyar i el punt contra un rival directe el manté al fons de la classificació

L’Olot ha empatat a zero al Sagnier contra el Prat. Els de la Garrotxa havien de guanyar com fos per no despenjar-se de la taula, però l’empat sense gols deixa una mica més enfonsats als de Gabri, que continuaran cuers una setmana més a set punts de la zona de salvació i a cinc del primer equip que disputaria la fase de permanència en la segona fase de la lliga, l’Hospitalet.

L’Olot ha sortit endollat i força intens al Sagnier. L’equip dirigit per Gabri ha controlat la possessió i s’ha mostrat ambiciós a l’hora de jugar en camp rival. De fet, ben aviat, Soler, amb una jugada individual ha fet treballar a la defensa del Prat (5’). El d’Atzeneta, després d’un parell de retallades, ha provat un xut que ha acabat a corner, bloquejat per un contrincant. Els locals no sabien com fer mal als garrotxins, que just en el quart d’hora de joc han tingut una aproximació interessant quan Pedro ha rebut a la zona de tres quarts i ha provat una passada a l’espai cap a Xumetra. El de l’Estartit, però, no ha aconseguit arribar a rematar davant la sortida de Craviotto.

L’Olot ha insistit i ha aplicat paciència en el seu joc fins que en el 30, de nou Soler, ha generat una bona aproximació. El carriler s’ha desfet de Neeskens i ha provat una centrada perillosa que ni Pol Prats ni Xumetra han pogut rematar ja a l’àrea petita. En la primera jugada d’estratègia que ha pogut lligar el Prat, Èric Jiménez ha gaudit de la primera ocasió. Una falta lateral servida al segon pal ha acabat amb un refús a la frontal que ha caçat l’ex del Llagostera. Ballesté, però, ha posat una mà salvadora per enviar a corner (35’), en la que ha esta l’última arribada del primer acte.

En la represa, l’Olot ha mantingut la mateixa tònica. Molta possessió però poca malícia en els metres finals. Xumetra ha intentat dos xuts gairebé consecutius molt fàcils per Craviotto (51’ i 53’). El Prat ha intentat fer mal en alguna contra i, de fet, ha generat perill a través d’Èric Jiménez, que ha fet una centrada perillosa que no ha pogut rematar Adri Díaz en un posició bona (63’). Els potablava ha tingut la seva millor ocasió en el 71, quan Neeskens ha provat un xut creuat des del vèrtex que ha obligat Ballesté a posar la punta dels dits.

En els últims minuts, el partit s’ha trencat una mica i el Prat ha tingut una ocasió immillorable a les botes de Domi, que ha marxat de dos rivals olotins. El xut creuat de l’atacant ha topat amb un Ballesté, de nou, decisiu que ha enviat a corner. Els olotins no ha trobat la manera de fer mal, s’han quedat per tercer partit consecutiu sense marcar i per setena jornada sense guanyar (quatre punts de 21 possibles), més problemes per a una situació molt complicada.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)