3a divisió FEF

El Girona B s’imposa el Banyoles (2-0)

Un penal transformat per Gonpi (10’) i un gol en l’últim sospir de Sergi Benítez (90’) decideixen el derbi gironí

El Girona B s’ha imposat al Banyoles (2-0) en el derbi gironí de tercera divisió, disputat a Riudarenes, i atrapa el Sant Andreu en el segon lloc de la classificació. El filial ha marcat l’1-0 gràcies a un penal molt discutit pels banyolins a l’àrbitre, que ha castigat una entrada d’Andreu a Gonpi. L’extrem ha superat Martí Bartrina (10’). Tot i el gol rebut, el conjunt de Kiku Parcerisas ha completat una bona primera part, sense més ensurts al darrere. De perill, n’hi ha hagut ben poc a les dues àrees. El porter local Jona ha tret un xut de Bargalló (36’).

Amb l’avantatge mínim per als d’Àxel Vizuete, el partit s’ha mantingut obert durant tota la segona meitat. Els gironins han amenaçat Bartrina amb alguna arrencada al contraatac, com un xut de Joel Priego (64’). A l’altre costat, als banyolins els ha costat generar perill davant del porter Jona. Abel ha provat un xut que ha marxat desviat (75’). I ja a punt d’entrar al temps afegit, en una altra jugada de contraatac, Pachón ha assistit Sergi Benítez, que ha acabat de resoldre el duel amb el 2-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)