Europa League

El somni del Granada

Europa League. Inicia les fases d’eliminatòries amb una victòria històrica contra el Nàpols (2-0). El Vila-real venç el Salzburg (0-2) i la Real Sociedad cau golejada contra el United (0-4)

El Granada viu el curs més important de la seva història amb el seu bateig europeu. Ahir va jugar la seva primera eliminatòria continental contra un transatlàntic continental com el Nàpols. No era el favorit però va donar un cop d’autoritat guanyant per 2-0 amb gols de Yangel Herrera i Kennedy en la primera part que van deixar sense resposta un Nàpols superat per la competitivitat i resistència del locals. El bon resultat de l’anada permet al conjunt de Diego Martínez somiar arribar a la fase de vuitens. I és que aquest Granada està sent imparable.

La Real, golejada

El Manchester United va passar per sobre de la Real Sociedad i amb un joc físic i vertical va rematar el conjunt basc amb un clar 0-4 que deixa impossible la remuntada per passar a vuitens. Els anglesos es van avançar amb un gol de Bruno Fernandes, al caire de la mitja hora, però el festival de gols va arribar en la segona, en què els red devils van cuinar la golejada amb un segon gol de Bruno Fernandes, Rashford i Daniel James. Massa United per a una Real que tenia dipositades moltes esperances en l’Europa League però que veu com el seu trajecte arribarà a la fi en aquests setzens.

Per la seva banda, el Vila-real va encarrilar l’eliminatòria amb una solvent victòria a domicili contra el Salzburg. Partit pragmàtic dels deixebles d’Unai Emery, que es van imposar amb gols de Paco Alcácer i Fer Niño. Haurien pogut ampliar el seu avantatge però Alcácer va errar un penal a l’inici del partit. En tot cas, el resultat és un gran avantatge per certificar la classificació a casa.

R. Sociedad - M. United 0-4
Olympiacòs - PSV 4-2
Young Boys - Bayer L. 4-3
Wolfsberg - Tottenham 1-4
Slavia P. - Leicester 0-0
Estrella Roja - Milan 2-2
Braga - Roma 0-2
Krasnodar - D. Zagreb 2-3
Dinamo - Bruges 1-1
Lilla - Ajax 1-2
Benfica - Arsenal 1-1
Molde - Hoffenheim 3-3
Maccabi - Xakhtar 0-2
Antwerp- Rangers 3-4
Granada - Nàpols 2-0
Salzburg - Vila-real 0-2
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)