2a divisió FEF

Descans, però molt atent a la jornada

Pendents. L’Olot, que no juga aquest cap de setmana, es continua entrenant després de vèncer l’Andorra amb un ull pendent dels resultats que hi pugui haver entre els seus rivals directes

Des de fora, però no desconnectats del tot. Així és com afronta la plantilla de l’Olot aquest cap de setmana, en què es disputarà la divuitena jornada de lliga al subgrup A del grup tercer de segona B, però l’Olot no jugarà pel descans que li atorga el calendari. Els de la Garrotxa van vèncer en l’últim partit de lliga l’Andorra i van posar fi a una sèrie de set jornades sense conèixer la victòria –quatre punts de 21 de possibles–, una ratxa que va col·locar l’equip en l’última posició. Amb els darrers tres punts sumats, l’esperança dels olotins es revifa i s’aferren a les possibilitats de sortir del perill, una zona que actualment és a cinc punts. Els rivals sí que podran sumar, però els olotins tindran ben definit l’escenari amb el qual hauran d’afrontar les últimes quatre jornades de lliga.

La igualtat màxima en el subgrup A fa que els cinc partits de la divuitena jornada tinguin importància directa o indirecta per a l’Olot. Els duels amb especial atenció per als de Gabri seran els que disputaran l’Espanyol B i el Badalona –setè i cinquè, respectivament, amb cinc i sis punts més que els olotins– o el Llagostera i el Cornellà –sisè i vuitè, amb cinc i quatre punts més que els garrotxins–. A més, els rivals que té just per damunt l’Olot, l’Hospitalet (desè) i el Prat (novè), juguen contra els dos primers classificats, el Nàstic i l’Andorra, respectivament. Tot i que fer pronòstics és impossible en el subgrup, els olotins tenen l’esperança d’acabar la jornada a la distància menor possible dels seus rivals més directes en la taula pensant en la segona fase del campionat, sigui quina sigui la lluita final.

El calendari, la clau

Més enllà del que pugui passar aquest cap de setmana, l’Olot s’agafa els quinze dies sense competir per entrenar-se a les instal·lacions de Royalverd, tot un luxe, i profunditzar en la relació entre el nou tècnic, Gabri Garcia, i la plantilla. Si bé en els quatre partits amb el de Sallent l’equip ha ofert una imatge trista només a Badalona, en els dos darrers enfrontaments al camp del Prat i a casa contra l’Andorra (quatre punts de sis de possibles), el bloc ha crescut i les dues porteries a zero segur que han estat una de les principals raons.

Als olotins els queden quatre partits per tancar la primera fase. En el pròxim duel, el 7 de març, l’equip volcànic rep l’Hospitalet, actualment l’equip just per damunt seu (els riberencs han sumat un sol punt dels darrers 21 en joc). Posteriorment visitarà el Camp d’Esports de Lleida per veure’s les cares amb un dels equips que ja va vèncer al municipal i que lluita per estar a la part alta, i en la penúltima jornada rebrà el Llagostera en un duel gironí que es preveu calent. Els de la Garrotxa tancaran la primera part de la temporada al camp de l’Espanyol B, un altre dels equips que actualment lluiten per abandonar la zona perillosa.

LA JORNADA

DISSABTE
Espanyol B-Badalona 17 h
7è ‘vs’ 5è
Llagostera-Cornellà 17.30 h
6è ‘vs’ 8è
Andorra-AE Prat 18 h
2n ‘vs’ 9è
L’Hospitalet-Nàstic 19 h
10è ‘vs’ 1r
DIUMENGE
Lleida Esp.-Barça B 18 h
4t ‘vs’ 3r

EL CALENDARI DE L’OLOT

OLOT-l’Hospitalet J. 19
Lleida Esp.-OLOT J. 20
OLOT-Llagostera J. 21
Espanyol B-OLOT J. 22
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)