3a divisió FEF

El Girona B remunta un 0-1 al Sant Andreu (2-1)

Amunt. El filial continua pressionant al líder, el Cerdanyola, gràcies a les dianes de Gonpi i Pau Víctor. Bon empat també del Banyoles i derrotes del Peralada al camp de la FE Grama (1-0) i el Figueres a Vilatenim contra el Sants (1-2)

Gran victòria del Girona B en la matinal de tercera contra el Sant Andreu, un dels seus perseguidors en la part alta de la classificació del subgrup B (2-1). El Banyoles ha empatat al camp del tercer, el Granollers (0-0) i el Peralada i el Figueres han perdut al camp de la FE Grama (1-0) i a casa contra el Sants (1-2), respectivament.

El primer en posar-s’hi ha estat el Peralada, que ha visitat el camp de la Fundació Esportiva Grama. Els d’Albert Carbó han perdut per la mínima després que el col·legiat donés per bo un gol a Juan Carlos tot i fer una suposada falta a Aroca. El porter de l’equip xampanyer havia salvat als seus anteriorment de la primera diana local i, fins i tot, el futbolista de la Grama, Adil, ha fallat una pena màxima en l’últim instant del primer temps. El Peralada no ha trobat la manera de fer mal a la defensa dels de Santa Coloma i no han pogut xutar entre els pals en el segon acte.

Gran victòria del Girona B

El conjunt dirigit per Axel Vizuete ha remuntat un 0-1 inicial del Sant Andreu per sumar tres punts vitals en la lluita per la primera posició del subgrup B. Els quadribarrats s’han avançat amb una diana de Baquero (15’), però Gonpi, en estat de gràcia, ha posat la igualada abans del descans. El visitant Baquero gairebé fa el segon però ha topat amb el pal i en el tram final, Pau Víctor ha culminat la remuntada aprofitant una centrada de Sulei (87’).

Derrota dolorosa de la Unió

El Figueres ha patit un dur revés a Vilatenim perdent contra el Sants (1-2). Els de Javi Salamero s’han avançat al 33 amb una diana de Marc Medina, que ha aprofitat molt bé una pilota sense amo a dins de l’àrea barcelonina. El matx s’ha posat de cara pels figuerencs però en una jugada aïllada, ja al segon temps, Michu ha empatat amb un potent xut ajustat al pal (56’). Els de l’Alt Empordà no han digerit bé el gol visitant i en el 75’, de nou Michu, ha fet l’1-2 definitiu després d’una errada defensiva incomprensible. La Unió ha buscat l’empat al final però no ha tingut prou punteria.

Bon empat del Banyoles

Els del Pla de l’Estany han esgarrapat un empat a zero valuós al camp del Granollers, un dels equips que lluita per atrapar la part alta de la taula (els vallesans són tercers). La bona actuació de Bartrina ha permès al Banyoles mantenir-se ben viu en el partit i al final, a través de Bargalló, gairebé ha pogut donar la sorpresa i endur-se els tres punts de tornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)