Remuntada per deixar enrere un rival

3a divisió. El Girona B aixeca un 0-1, és líder i ja té set punts més que el Sant Andreu (5è)

Girona B 2 Sant Andreu 1

GIRONA B:Jona, Jofre Cherta, Toni Gamell, Pau Resta, Arnau Martínez, Ferran López, Iván Amoedo, Gonpi (Sulei, 78’), Joel Priego, Ferran Brugué (Dawda, 86’) i Pachón (Pau Víctor, 71’).SANT ANDREU:Arnau, Llamas, Noguera, Oumar, Kilian Duran, Ton Alcover (Murias, 84’), Carreón, Baquero, Juanan (Albertito, 75’), Kuku (Franco, 62’) i Marcel Serramitja.GOLS:0-1 (18’) Baquero. 1-1 (42’) Gonpi. 2-1 (87’) Pau Víctor.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:A Pachón, Jofre Cherta, Noguera, Ton Alcover, Llamas i Baquero.T.V.:Cap.COMENTARI:El Girona B va remuntar un 0-1 contra el Sant Andreu i suma tres punts vitals en la lluita per la primera posició del subgrup B amb el Cerdanyola, a què avança provisionalment amb dos partits disputats més que el seu rival. El Sant Andreu es va avançar aviat gràcies a una diana de Baquero, que va aprofitar una centrada de Llamas i un posterior toc de Kuku per batre Jona arribant des del segon pal (18’). Amb el 0-1, l’equip dirigit per Axel Vizuete no va defallir i va buscar amb insistència la porteria visitant, tot i que va topar amb el porter Arnau. Els quadribarrats inquietaven puntualment l’àrea gironina, però era el filial qui insistia més, fins que Gonpi, amb un xut un pèl forçat, va establir l’empat abans del descans. En la segona part, Baquero va enviar una pilota al pal en una centrada que es va enverinar (63’), però el Girona B va continuar madurant la remuntada. Primer, el col·legiat va anul·lar per fora de joc l’1-1 (80’) i, ja al final, amb el Sant Andreu fins i tot més ben plantat, Pau Víctor va trobar el premi del gol en una jugada ràpida i una centrada de Sulei.