2a divisió FEF

Sergio Cortés torna a aportar llum en la foscor

Decisiu. El migcampista va ser l’autor de les dues dianes que van permetre al Llagostera remuntar un 0-1 contra el Cornellà i passar de mirar la part baixa de la taula a fer-ho, amb més tranquil·litat, cap a la zona alta

La igualtat és tan gran en el subgrup A del grup tercer de segona B que d’una part a una altra en un mateix partit els objectius d’un equip poden canviar de manera considerable. El Llagostera va anar als vestidors en el descans del duel que l’enfrontava al Cornellà perdent i amb els del Baix Llobregat superant-los en la taula. Llavors, la situació dels llagosterencs era del tot delicada, sobretot tenint en compte que els d’Oriol Alsina s’enfronten en els dos pròxims partits de lliga al Barça B (a l’estadi Johan Cruyff) i al Nàstic (al municipal), dos dels favorits per ascendir a segona A. Tocava agafar aire i sortir al camp convençuts de revertir la situació, sumar els tres punts i veureu-ho tot des d’una altra perspectiva.

I així ho va fer el Llagostera, que gràcies a Sergio Cortés va remuntar l’enfrontament per deixar enrere el Cornellà en la taula (ara a quatre punts) i acostar-se a només tres de la tercera posició, la que permetria disputar una segona fase de la lliga per lluitar per accedir al play-off d’ascens a segona A. I és que la tercera posició l’ocupa ara el Barça B, el pròxim rival dels blau-i-vermells, que si assalten el Johan Cruyff es guanyaran el dret de somiar. Cortés es va convertir, de nou, en l’heroi llagosterenc amb dues dianes clau per donar l’oxigen necessari als seus companys. Primer va assumir la responsabilitat per clavar una falta directe a l’escaire dret de la porteria rival i situar l’empat i, després, va ser l’encarregat d’executar una pena màxima per culminar la remuntada: “L’equip s’ha refet molt bé al 0-1 i hem agafat la iniciativa per lligar una victòria merescuda”, deia en la conclusió del matx Sergio Cortés, que gràcies a les seves dianes va mantenir dempeus el municipal més d’un any després: “A casa som molt forts. Sumem quatre victòries i quatre empats i encara no hi hem perdut. Tenim confiança i sabíem que podíem remuntar, creure-hi ha estat clau.”

L’extrem, reconvertit en doble pivot al costat de David Garcia en l’esquema 4-2-3-1 que darrerament disposa Oriol Alsina, ja ha marcat cinc dianes en la lliga –les quatre últimes en els dos darrers partits del Llagostera a casa– i ja ha superat els seus millors registres a segona B (n’havia fet quatre amb el Mallorca B el curs 2014/15): “Estic en un moment de forma molt bo i els meus companys em demostren confiança igual que el mister deixant-me executar l’estratègia. Estic molt content, ja que la victòria ens acosta a la permanència i aconseguim un marge de quatre punts més el goal average amb el Cornellà, però en volem més. Ja pensem en el Barça B”, explicava un ambiciós Cortés, l’autèntica sensació del Llagostera aquest curs, el màxim golejador de l’equip i, per enèsima vegada, l’heroi després de ser-ho en la final de la copa FEF, amb un gol, també de falta, en el 121 de la pròrroga.

LES REACCIONS

Estic en un moment de forma bo i els meus companys em demostren confiança, igual que el tècnic deixant-me executar l’estratègia
A casa estem molt forts i encara no hi hem perdut cap partit. Sabíem que podíem remuntar
Sergio Cortés
migcampista del llagostera

BRILLANT

Cortés ha fet quatre gols en els últims dos partits del Llagostera com a local

‘PITXITXI’

El migcampista ja ha fet cinc gols en la lliga, un més que el seu rècord en el Mallorca B

L’Olot acaba el descans a la mateixa distància

L’equip garrotxí va haver de veure la jornada des de la barrera ja que per imposició del calendari descansava. Els jugadors dirigit per Gabri García, que en la penúltima jornada van vèncer amb convicció l’Andorra (3-0), van poder comprovar que, tot i no jugar, es mantenen a la mateixa distància de cinc punts respecte la setena posició ja que cap dels rivals immediats que tenen per damunt en la taula va poder guanyar. De fet, només l’Hospitalet (novè) va poder empatar contra el líder, el Nàstic (0-0). El Prat (desè) va perdre contra l’Andorra (3-0), el Cornellà (vuitè) contra el Llagostera (2-1) i l’Espanyol B (setè) contra el Badalona (1-2). I és que, ni tan sols el sisè, el Lleida Esportiu, va poder esgarrapar cap punt després de perdre a casa contra el Barça B (0-1). El proper partit de l’Olot a casa contra l’Hospitalet (diumenge a les 16:30 h) marcarà el futur immediat de l’equip. Amb un triomf, els garrotxins superaran el Prat, que descansa, també als riberencs i segur que s’aproparan més que mai a la zona més tranquil·la quan faltaran només tres jornades (nou punts) per disputar-se de la primera fase de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)