1a divisió

Benzema manté la lliga viva

1a divisió. Un gol del punta lionès neutralitza l’Atlético, que s’havia avançat gràcies a Luis Suárez, i deixa el Barça a tres punts del líder

Atlético 1 Real Madrid 1

ATLÉTICO:Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Mario Hermoso, Thomas Lemar, (Saúl Ñíguez, 57’), Marcos Llorente, Koke, Yannick Carrasco (João Felix, 63’), Correa (Kondogbia, 86’) i Luis Suárez.REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Modric, Rodrygo (Venicius Jr., 59’), Marco Asensio (Fede Valverde, 59’) i Benzema.GOLS:1-0 (15’) Luis Suárez. 1-1 (88’) Benzema.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari). Grogues a Savic, Carrasco, Marcos Llorente, Correa, João Felix i Varane.

Hi ha lliga. Més que mai i gràcies a un gol d’última hora de Karim Benzema que va frustrar la victòria de l’Atlético en el derbi madrileny i que manté tant l’equip de Zinedine Zidane com, sobretot, el Barça amb aspiracions d’un sorpasso en el tram final de la temporada. De moment, és a tres punts de l’Atlético, que té un partit pendent.

El Madrid va aconseguir ressorgir i rescatar un punt en un derbi que durant molts minuts va tenir un clar color colchonero, amb una bona primera meitat de l’equip de Diego Pablo Simeone, molt més ben ubicat sobre el terreny de joc, fluid amb la pilota i precís de cara a porteria, sempre amb Luis Suárez com a garantia de gol. L’uruguaià, aprofitant una bona pilota filtrada per Marcos Llorente i definint amb categoria amb l’exterior del peu, va superar la sortida de Courtois i va fer la primera puntada al partit en una primera meitat en què el Madrid va fer poca cosa, però va acabar reclamant un penal per mans de Felipe.

Força espès durant molts minuts, el Madrid va agafar temperatura a mesura que va veure que el partit arribava a un punt de no retorn. Va fer de la necessitat virtut i va començar a assetjar Jan Oblak, sempre amb Benzema com a protagonista. L’eslovè va aconseguir frustrar el davanter fins a tres ocasions, però ja no va poder fer res en la quarta, quan el màxim golejador del Madrid, en una bona combinació amb Casemiro, va foradar la porteria del Wanda Metropolitano amb un gol que manté la lliga amb un batec intens.

Hem tingut ocasions per tancar el partit i no ho hem aprofitat. N’hem generat més
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
És un punt; seguim vius i ens toca continuar. El nostre objectiu és que hi hagi lliga
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)