Europa League

Europa és dels groguets

Europa League. El Vila-real troba refugi en la competició continental amb un gran triomf a Kíev (0-2). El Granada no dona cap alternativa al Molde noruec (2-0) i encarrila el camí cap als quarts

El Vila-real va tornar a demostrar a Kíev que l’Europa League és la competició que més alegries li està donant. L’equip d’Unai Emery viu moments d’irregularitat en la lliga que està mitigant amb una bona marxa al Vell Continent. Els de la Plana Baixa van aconseguir un solvent triomf a domicili contra el Dinamo, del sempre astut Lucescu, amb dos gols dels seus centrals. El primer, de Pau Torres, en el primer temps gràcies a una bona maniobra de Gerard Moreno precís en l’assistència. El segon gol va arribar en la segona part, quan Albiol va aprofitar un xut de Gerard Moreno per deixar encarrilada l’eliminatòria cap a quarts contra un rival difícil, el fred ucraïnès i un estadi amb 20.000 espectadors. Però aquest Vila-real va competir a la perfecció i vol continuar ben lluny en aquesta competició.

Per la seva banda, el Granada segueix alimentant el seu somni. L’any del seu debut a Europa ja és històric i cada partit dels andalusos en la competició continental serveix per escriure una nova pàgina brillant a tot color. Els andalusos van aconseguir un resultat solvent contra el Molde amb el seu característic joc pragmàtic i sense fissures. Els noruecs no van donar la talla al Nuevo Los Cármenes contra un conjunt local que ja va eliminar, contra pronòstic, tot un Nàpols i que ara no volia perdre l’ocasió d’enfilar la seva classificació per a quarts amb gols de Molina, en la primera part, i Roberto Soldado, en la segona, quan els visitants jugaven amb inferioritat numèrica.

Per últim, l’eliminatòria més rellevant d’aquests vuitens entre el Manchester United i el Milan va acabar amb empat. Diallo va avançar als locals al principi de la segona part i Kjaer va empatar en el temps afegit. Un gol important dels italians de cara al partit de tornada a San Siro. L’Ajax va fer la feina a casa golejant el Young Boys suís.

M. United - Milan 1- 1
Dinamo - Vila-real 0-2
Ajax - Young Boys 3- 0
Slavia Praga - Rangers 1-1
Olympiacòs -Arsenal 1-3
Granada - Molde 2-0
Tottenham - Dinamo Z. 2-0
Roma - Shakhtar 3-0