Més futbol

Un parany blaugrana

La festa va tenir dos contrastos molt marcats. La celebració popular dels jugadors a Madrid va estar marcada per l'alegria, les ganes de gresca i la complicitat amb el públic, ben diferent a la batalla campal que es vivia a Barcelona la matinada anterior. Després d'una rua interminable pels carrers de Madrid atapeïts de gent amb el tradicional autocar descapotat, que es va allargar fins ben passades les 11 de la nit, els jugadors van arribar a l'escenari on es van poder dirigir a la nombrosa afició congregada per escoltar-los. Iniesta va dir que si havien guanyat el mundial no havia sigut pel seu gol, sinó gràcies al pop –en duia un de peluix a la mà–, però l'autèntic rei de la nit va tornar a ser Pepe Reina, com fa dos anys després de l'Eurocopa. El showman de la selecció espanyola va tornar a presentar tots els seus companys d'un en un de manera simpàtica.

Cesc, «avergonyit».

Quan Reina va arribar al número 10 de Cesc Fàbregas va dir que era el futur del Barça i d'Espanya just en el mateix moment que Pique i Puyol, amics íntims del d'Arenys de Mar, li van posar a la força una samarreta del Barça. Tot un senyal cap a l'Arsenal.

La festa de Madrid contrastava amb els conflictes de la celebració la nit anterior. El balanç a Barcelona va ser de greus enfrontaments entre la policia i els que es negaven a abandonar l'avinguda Maria Cristina amb cremada de xiprers i contenidors, una vintena de detinguts i 72 ferits. Pitjor van anar les coses en altres punts de l'Estat, ja que es van registrar dos morts en accidents. És el contrast entre la festa de Madrid i els que no saben celebrar res.


Reina va qualificar Cesc com el futur del Barça, i Piqué i Puyol li van posar la samarreta del club

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)