Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

Boniquet (Osasuna B) aterra en el filial grana

La Pobla ha arribat a un acord amb el mitja punta i té la plantilla gairebé tancada

La Pobla de Mafumet va arribar ahir a un acord verbal amb Xavi Boniquet, que el curs passat va jugar en el filial de l'Osasuna, per tal que el futbolista formi part de la plantilla el curs vinent. Boniquet, que el maig passat va fer vint anys, encara està a l'espera de firmar el contracte definitiu, però la Pobla ja dóna per feta la seva incorporació. D'aquesta manera, el conjunt que entrena Kiko Ramírez resol una de les places que li quedava per reforçar, la davantera. Boniquet és un mitja punta que també pot jugar escurat a l'esquerra i, per tant, pot oferir solucions en bona part de la línia ofensiva de la Pobla.

Amb l'arribada del terrassenc Xavi Boniquet, el filial grana té el bloc per al curs 2010/11 gairebé enllestit. Una altra de les places que podia sofrir variacions és la zona defensiva, concretament els laterals. Finalment, però, Kiko Ramírez ha decidit comptar amb els juvenils Alberto Benito i Aitor Casas (que va debutar amb el Nàstic en l'últim partit contra Las Palmas). L'altre juvenil de segon any, Chechi, també compta amb la confiança del tècnic de la Pobla i serà, juntament amb Alberto i Aitor, protagonista en les alineacions del curs vinent. Per tancar la plantilla, l'equip està a l'expectativa del que passi en els propers dies amb el Nàstic, que encara ha de fer bona part de la feina de mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)