2a divisió FEF

Un petit pas enrere

2a divisió B. El Llagostera perd al camp de l’Atlètic Llevant (2-1) el primer partit de la segona fase amb un gol de córner en els últims minuts

Atlètic Llevant 2 Llagostera 1

ATLÈTIC LLEVANT:Picón, Joseda (Peñalver, 77’), Pablo Íñiguez, Michele Diana, Herrero, Monterde (Sevikyan, 77’), Blesa (Villalón, 88’), Carvajal, Ferni, Granados (Mario, 60’) i Alcaina (Cantero, 60’).LLAGOSTERA:Marcos, Pere Martínez (Aleix Roig, 68’), Aimar, Julen, Diego, Juvanteny (Santi Magallán, 71’), Cortés, Salvans (Guiu, 46’), Gil (Manchón, 77’), Dieste (Maynau, 77’) i Sascha.GOLS:1-0 (68’) Mario. 1-1 (73’) Cortés. 2-1 (85’) Ferni.ÀRBITRE:Ruipérez Marín.T.G.:al local Alcaina; i al visitant Pere Martínez.

Després de quinze dies de descans, el Llagostera es va estrenar en la segona fase amb una derrota al camp de l’Atlètic Llevant que li talla la inèrcia positiva i que el deixa fora de les dues primeres posicions, les que donen accés a la primera divisió FEF, tot i que la derrota del Cornellà i l’empat del Badalona li permeten mantenir-se a prop de l’objectiu. Perdre a la ciutat esportiva de Bunyol, doncs, suposa només un petit pas enrere, i és que, a més, les sensacions no van ser dolentes.

El més preocupant del duel va ser la fragilitat defensiva que van mostrar els llagosterencs en moments puntuals, que va ser el que els va costar la derrota. Concretament, en una de les últimes accions del partit, quan va arribar el gol de la victòria del filial granota. Va ser en un córner, una de les especialitats dels gironins, i Ferni va poder connectar una bona rematada de cap que va superar Marcos i va certificar el 2-1 definitiu. Va ser el cop de gràcia a un Llagostera que va tenir l’oportunitat d’empatar en el temps afegit en una acció de Guiu, però que no va aconseguir trobar porteria.

El gol final de l’Atlètic Llevant va ser el premi a l’encert dels locals, que van estar relativament còmodes durant els 90 minuts. I és que en la primera part van passar ben poques coses, més enllà d’un bon xut de Gil i una acció d’Alcaina que va tapar bé Marcos. Després de la represa, el partit es va animar una mica més, i els locals van tornar a tenir una bona ocasió, aquesta vegada de Granados, per obrir la llauna. El primer gol de l’Atlètic Llevant, però, no va arribar fins al minut 68, quan Mario va aprofitar una primera rematada de Granados per marcar l’1-0. La diana, en els millors minuts dels locals, hauria pogut ser una llosa molt pesant per als gironins, però van ser capaços d’empatar només cinc minuts després gràcies a una gran acció individual i un xut imparable de Sergio Cortés. L’empat, però, no va ser suficient per lligar el partit i en el tram final els d’Alsina van acabar encaixant el gol que els va deixar amb les mans buides.

Una línia fina ha decantat el partit a favor d’ells. El resultat just hauria estat un empat, però hem estat fluixos en defensa
Un filial no ens pot rematar un córner i marcar quan falten cinc minuts de partit. És una llàstima