1a divisió

L’Atlético alimenta la fam dels seus perseguidors

1a divisió. Els ‘colchoneros’ es deixen dos punts més al Villamarín i veuen com el Real Madrid i el Barça se situen a un i dos punts, respectivament

Betis 1 Atlético 1

BETIS:Bravo, Emerson, Mandi, Marc Bartra, Álex Moreno, Canales, Guido Rodríguez (Willian Carvalho, 85’), Tello, Ruibal (Lainez, 75’), Joaquín (Juanmi, 63)’ i Fekir.ATLÉTICO:Oblak, Trippier (Vrsaljko, 78’), Savic, Giménez, Mario Hermoso (Renan Lodi, 63’), Héctor Herrera (Vitolo, 64’), Saúl, Koke, Carrasco, João Félix (Torreira, 48’) i Correa.GOLS:0-1 (5’) Yannick Carrasco. 1-1 (20’) Tello.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (col·legi balear). Sense targetes.

L’Atlético continua amb la seva sagnia de punts, alimentant la fam d’un Real Madrid i d’un Barça que ja fa setmanes que ensumen les dificultats del conjunt colchonero i que ahir van veure com el líder es deixava dos punts més, aquesta vegada al Benito Villamarín, incapaç de decantar un partit igualat i amb el contratemps afegit de la lesió de João Félix.

Orfe de dos dels seus referents futbolístics, amb Marcos Llorente i Luis Suárez sancionats, el conjunt colchonero va sortir al Benito Villamarín amb les revolucions altes, concentrat, i amb l’encert necessari per intentar encarrilar el partit. I és que Yannick Carrasco, recollint una pilota solta després d’una connexió entre João Félix i Ángel Correa, i després de deixar estirat a terra l’últim defensa del Betis, va signar a plaer el primer gol del partit.

Però lluny de marcar tendència, al conjunt dirigit per Diego Pablo Simeone l’esperava una nit llarga, atiada per una acció cuinada entre dos catalans. Álex Moreno, des de la banda esquerra, va posar una pilota al cor de l’àrea, on Cristian Tello, aprofitant que el Betis jugava sense un davanter centre pur (Borja Iglesias i Loren es van quedar a la banqueta), va comparèixer per afusellar Jan Oblak amb una rematada al primer toc.

I al disgust del gol, l’Atlético hi va haver d’afegir tot just començar la segona meitat la lesió de João Félix arran d’un cop al turmell en la primera meitat. I, lluny de poder domesticar el partit i de viure permanentment en camp contrari, a l’Atlético li va tocar gestionar una segona meitat amb alternatives, en què s’hauria pogut endur els punts gràcies a dues accions finals d’Ángel Correa, sobretot una que va frustrar Claudio Bravo, però en què també abans el Betis havia tingut alguna ocasió –especialment una de Lainez que va treure Oblak– per accentuar la crisi de joc d’un Atlético de Madrid que continua cedint en la recta final del campionat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)