2a divisió FEF

La tercera, per posar la directa

2a divisió B. L’Olot rep l’Oriola amb l’objectiu de lligar el tercer triomf seguit i acostar-se més a la permanència

L’Olot rep la visita de l’Oriola (a les 17 h). El conjunt de la Garrotxa ha encadenat dues victòries coincidint amb l’inici de la segona fase, un fet que li ha obert de bat a bat les portes per aconseguir la permanència i evitar així caure dues categories. Els jugadors dirigits per Gabri Garcia intentaran lligar el tercer triomf contra un Oriola que acaba de guanyar a casa contra l’Espanyol B (2-1) però que encara ha de remar molt si vol enganxar-se en la lluita per la salvació. “L’Oriola és un equip competitiu. Ha patit, ha canviat d’entrenador, però amb la victòria contra l’Espanyol B s’hi torna a posar. És un rival amb experiència, sap a què juga i té potència en el joc d’estratègia”, analitza el tècnic de l’Olot sobre el pròxim contrincant, penúltim amb divuit punts.

Els garrotxins han guanyat per la mínima els dos partits de la segona fase –tres dels últims quatre del curs– mantenint la porteria a zero, un aspecte que ha aixecat el grup. “Tenir la porteria a zero suma. En les cinc que hem lligat hem aconseguit quatre victòries i un empat. Érem un equip molt atrevit i en algun moment hem estat més conservadors, en l’equilibri hi ha la clau”, comenta el de Sallent, que exigeix més a l’equip: “Estem contents amb l’evolució, tot té un procés, però ens exigim ser millors.” Gabri tindrà els dubtes de Kilian i Barnils, lesionats, però Xumetra en plenes condicions.

6 Partits guanyats 4

6 Partits empatats 6

10 Partits perduts 10

21 Gols a favor 15

28 Gols en contra 31

LA PRÈVIA

L’Oriola és un equip competitiu. Han patit, han canviat de tècnic, però saben a què juguen i són bons en el joc d’estratègia
Tenir la porteria a zero suma. En les cinc que hem lligat hem obtingut quatre victòries i un empat
Gabri Garcia
entrenador de l’olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)