Més futbol

El Girona rebrà el Tenerife en la primera jornada i visitarà després el Nàstic

El Betis arribarà a Montilivi en la 29a jornada i el Barça B, en la 40a

Els gironins jugaran com a locals els dos partits programats en dimecres

2
SETMANES
es condensa la lliga, que començarà el 29 d'agost i acabarà el 5 de juny amb un Girona-Còrdova.

Un cop definit el projecte i l'estructura esportiva, el Girona començarà a treballar amb un marge inferior a la majoria de conjunts, que ja han iniciat la preparació. El compte enrere té un límit, el cap de setmana del 29 d'agost –el de l'arrencada del campionat– i, des d'ahir, també els rivals definits i ordenats. En una competició que es condensarà per les dues jornades intersetmanals programades durant la segona volta i que s'acabarà quinze dies abans que l'anterior –després hi haurà una lluita per la tercera plaça d'ascens entre el tercer, el quart, el cinquè i el sisè–, el Girona començarà i acabarà la lliga a Montilivi. El primer partit serà contra un dels equips que arriba de primera divisió, el Tenerife, i l'últim, contra el Còrdova.

Curiosament, la visita a Montilivi va ser l'última que el Tenerife va fer a segona divisió A. En la 41a jornada, amb els gironins ja salvats de qualsevol perill, els canaris van guanyar amb un gol de Kome i van celebrar l'ascens amb una invasió al terreny de joc després del partit. Dels altres equips que jugaven a primera el curs passat, el Valladolid jugarà a Girona el 24 d'octubre –el cap de setmana anterior a Sant Narcís– i el Xerez, l'11 de maig.

De seguida a Tarragona.

Com la temporada passada, el primer desplaçament del Girona serà al camp del Nàstic. L'Osca, l'Alcorcón, el Vila-real B, el Granada i el Recreativo seran els pròxims rivals abans de visitar el Betis. El conjunt andalús, el que mou més aficionats a camp contrari, visitarà Montilivi en la 29a jornada, el 13 de març.

En la primera volta, el conjunt gironí tindrà dues jornades seguides a camp contrari, a Las Palmas (14a) i a Elx. Tornarà a estar quinze dies sense jugar a Montilivi entre l'últim partit de la primera volta, a Còrdova, i el primer de la segona, a Tenerife.

Entre setmana, a casa.

Una de les principals novetats de la temporada (a part de les eliminatòries per definir el tercer ascens) és la programació de dues jornades entre setmana durant la segona volta. El Girona les disputarà totes dues com a local, contra el Granada (2 de març) i el Xerez (11 de maig). Aquesta última, però, la jugarà després d'haver viatjat a Vigo i abans d'anar a Cartagena. Més complicat ho tindrà el Nàstic, que en les dues jornades en dimecres haurà de viatjar a Jerez i a Huelva.

Des del començament de lliga, no hi haurà ni un sol cap de setmana de descans fins al parèntesi de Nadal. Hi ha lliga el 19 de desembre (el Girona juga al camp del Xerez) i la competició es reprendrà el diumenge 2 de gener (si algun duel s'avancés a dissabte, seria per cap d'any), amb el Girona-Cartagena. La setmana següent, els gironins visitaran el Barça B, l'altre representant català. El conjunt que prepara Luis Enrique arribarà a Montilivi en l'antepenúltima jornada de lliga, el 22 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)