2a divisió FEF

L’Olot anuncia quatre baixes i una junta extraordinària

3a divisió FEF. Ballesté, Soler, Salinas i Juan Delgado no continuaran al club

L’Olot va anunciar ahir les primeres quatre baixes en la plantilla amb vista al curs vinent, en el qual competirà en la tercera divisió FEF. El porter Pol Ballesté, el carriler dret José Antonio Soler i els davanters Álvaro Salinas i Juan Delgado deixen de pertànyer al club garrotxí i emprendran nous camins després de diverses temporades junts. Ballesté ha jugat els últims dos cursos i mig en l’Olot (55 partits), Soler (52 i un gol) i Salinas (48, vuit dianes) ho han fet les dues últimes temporades, i Juan Delgado l’última (28, sis gols).

D’altra banda, el club presidit per Joan Agustí ha comunicat que el 8 de juliol a les 19:45 h a la Deu celebrarà una junta general extraordinària en la qual hi haurà una renovació dels càrrecs del consell d’administració i el cessament i nomenament dels membres d’aquest, un fet que provocarà canvis en l’organigrama.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)