3a divisió FEF

Albert Carbó no continuarà com a tècnic del Peralada

El tècnic, que tenia contracte fins el juny del 2022, marxa del club xampanyer després de dues temporades dirigint l’equip a tercera divisió

L’entrenador del Peralada, Albert Carbó, no continuarà al capdavant de l’equip la propera temporada. El tècnic va comunicar en una reunió ahir a la nit amb membres de la directiva i el director esportiu que ha decidit deixar el seu càrrec per acceptar una altra oferta que es farà pública en breu. L’entrenador peradalenc tenia encara un any de contracte, fins al juny del 2022, però ha decidit renunciar a aquest any que li quedava per començar una nova etapa.

Sense experiència al món de les banquetes amateurs, va acceptar el repte de dirigir l’equip la campanya temporada 2019/20, després del trencament de la filiació amb el Girona, i el resultat ha estat més que positiu. El preparador, que només havia entrenat equips de futbol base, al Peralada i al Figueres, va debutar a una banqueta de tercera Divisió amb 28 anys, i durant aquests dos cursos té un bagatge de 55 partits dirigits, amb 22 victòries, 16 empats i 17 derrotes.

En la primera temporada, la passada, el conjunt sota la seva direcció va assolir una més que meritòria cinquena posició a la classificació. I en aquesta, després d’un molt bon inici, el conjunt va haver de jugar finalment la fase de permanència a tercera divisió, aconseguint la salvació dues jornades abans del final de lliga.

Pròxim destinació: Olot

L’Olot ha escollit a l’entrenador empordanès per capitanejar el proper projecte amb l’objectiu d’ascens a la segona divisió FEF. Tot i els seus actuals 30 anys, la direcció esportiva veu del tot capacitat a Albert Carbó per dirigir l’equip olotí que celebra enguany el seu centenari.

El preparador, que ja sap el seu destí, també té una oferta de categoria superior per a un departament tècnic i, fins i tot, havia estat temptejat per agafar les regnes del Girona B, també a la tercera divisió FEF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)