Més futbol

3a DIVISIÓ

Tres cares noves

Garcia (Amposta), Ramírez (Pobla) i Ravnic (Ascó) faran anar el timó en banquetes amb perfils diferents

El curs 2010/11 presenta tres relleus a les banquetes dels quatre equips de la demarcació de Tarragona a la tercera divisió: Àngel Garcia, procedent de l'Ampolla de primera regional, ha rellevat Franc Artiga a l'Amposta; la Pobla de Mafumet ja va anunciar la incorporació de Kiko Ramírez, del Nàstic juvenil, per substituir Santi Coch, i l'Ascó ha decidit comptar amb el tècnic del Benavent, el croat Mauro Ravnic. L'altre equip de la demarcació a tercera, el Reus Deportiu, va donar continuïtat al model del curs passat, liderat per Santi Castillejo, gràcies als bons resultats.

Els relleus a les banquetes responen a circumstàncies pròpies de cada entitat. Amb Àngel Garcia l'Amposta incorpora «un perfil d'entrenador jove, motivat i amb ganes de progressar», com va comentar el seu president, Josep Lluís Tarrazona, i que té el repte de dirigir per primer cop un equip a tercera. La situació de Kiko Ramírez té punts de similitud amb la de Garcia –tècnic amb una trajectòria a l'alça– i ve avalat per la gran temporada que va fer amb el Nàstic juvenil, situant-lo en un històric segon lloc en la divisió d'honor, argument suficient perquè encapçali el filial grana el curs vinent.

El de Mauro Ravnic és el cas més especial. Més que una cara nova, el tècnic deixa el Benavent, on ha militat 7 temporades, per liderar l'Ascó (fusionat amb els del Segrià) i amb la seva experiència –té 50 anys– fer rutllar un dels equips que més s'ha reforçat de la categoria.

Castillejo, segon any i esperant la revàlida

El Reus Deportiu, com era d'esperar després del rècord de punts assolit el curs anterior (83), ha renovat la confiança en l'entrenador Santi Castillejo. El navarrès, que viu la setena pretemporada consecutiva a les files roig-i-negres (abans com a jugador, després com a segon i ara com a tècnic), té ben clar què se li demana a l'equip: aconseguir l'ascens. No se n'amaga i, com va afirmar durant la concentració dels reusencs la setmana passada a Prades: «Som el Reus i sabem quina és la nostra exigència.» Com ha afirmat repetidament Gerard Escoda, secretari tècnic, «el Reus compta amb un equip més compensat», argument amb què espera assolir el preuat ascens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)