Remuntada exprés i triomf de l’Olot (3-1)

Victòria. Els olotins han deixat molts dubtes en la primera meitat (0-1), però en cinc minuts d’inspiració han marcat tres gols a un San Cristóbal que ha acabat desfet

L’Olot ha superat al San Cristóbal després de suar de valent i demostrar orgull (3-1). Els de la Garrotxa han fet la pitjor primera part del curs i Aarón ha pogut avançar als visitants amb una gran jugada (41’), però en una reacció brillant entre el 60 i el 65, els olotins han capgirat el marcador amb tres dianes d’Eloi Amagat (60’), Ferrón (61’) i Enric Vallès (65’).

L’Olot ha començat espès i sense idees davant d’un San Cristóbal molt ben plantat que li ha discutit la possessió i s’ha acomodat perillosament al terreny de joc. De fet, tot i no disparar a porteria, les primeres aproximacions més clares han estat per als de Terrassa, que mitjançant la profunditat d’Aaron i de Tom han inquietat a la defensa garrotxina. En atac, els d’Albert Carbó han ofert poca productivitat davant la impossibilitats de connectar el mig del camp amb l’atac, o de trencar línies per desfer l’entremat defensiu visitant. I és que, en tota la primera part, els olotins no han pogut inquietar, tret d’un parell de centrades, a la defensa del San Cristóbal. Els visitants han jugat de tu a tu i han crescut fins el punt de fer el 0-1 amb total justícia. Aarón ha rebut a la zona de tres quarts i ha conduït fins a la frontal, des d’on ha fet un xut que ha superat Batalla (41’).

En la segona, l’Olot ha intentat posar una marxa més d’intensitat, de velocitat i de lluita al seu joc. El San Cristóbal ha intentat trenar alguna contra i l’ha tingut en el 59, però Aaron ha topat amb una gran defensa de Blázquez i Bigas, que s’han multiplicat. En la jugada següent, Ferrón ha provat una centrada que Arnau ha refusat i Eloi Amagat ha pogut controlar a la frontal i ja a dins de l’àrea afusellar la porteria per establir l’empat (60’). En plena efervescència, una recuperació d’Eloi ha acabat amb el gironí trepitjant de nou l’àrea visitant per cedir l’esfèrica a Ferrón, que ha culminat una remuntada exprés (61’). L’Olot s’ha desbloquejat i ha esvaït els dubtes per començar a carburar i agradar-se fins el punt d’ampliar l’avantatge quatre minuts després amb una diana d’Enric Vallès amb dedicatòria especial. El de Puig-reig ha rebut a la frontal i després d’un control orientat ha deixat baixar la pilota per impactar i col·locar-la ajustada al pal (65’).

El San Cristóbal s’ha desfet amb la tercera diana garrotxina i ja no ha inquietat més als de Carbó, que, fins i tot, han pogut fer el quart en l’intent d’un gol olímpic de Ferrón que ha topat amb el pal (80’).