1a divisió

Escribá vol festa grossa

1a divisió. Contra el Madrid, Escribá es convertirà en home rècord (105 partits)

Elx Real Madrid

ELX:Kiko Casilla, Barragán, Gonzalo Verdú, Roco, Mojica, Josan, Guti, Mascarell, Fidel, Benedetto i Lucas Boyé.REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Militão, Alaba, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Rodrygo, Vinícius i Benzema.ÀRBITRE:De Burgos Bengoechea (comitè basc).ESTADI:Martínez Valero.HORA:14 h (Movistar LaLiga).

L’Elx només ha guanyat un partit a casa aquest curs (contra el Celta), però cap rival ha estat capaç d’aconseguir els tres punts al Martínez Valero. Viu abonat a l’empat, un empat que segur que signaria Fran Escribá contra el Madrid (14 h, Movistar LaLiga). El conjunt d’Ancelotti està escarmentat per l’empat sense gols de dimecres al Bernabéu contra l’Osasuna. Carletto va fer rotacions després del clàssic i Asensio i Hazard van tornar a decebre. S’espera avui el retorn de Modric, baixa per molèsties en l’últim partit. També Rodrygo tornarà a l’onze. L’Elx té la baixa de Piatti, amb problemes al soli. Escribá assolirà el partit número 105. Rècord. Serà el tècnic amb més partits a primera amb l’Elx en la història del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)