1a divisió

Vinícius marca la diferència

1a divisió. Un doblet del brasiler dona la victòria al Madrid, que va jugar l’última mitja hora amb un home més per l’expulsió de Raúl Guti

Elx 1 Real Madrid 2

ELX:Kiko Casilla, Palacios, Enzo Roco, Bigas, Mojica, Fidel (Milla, 80’), Mascarell (Marcone, 80’), Raúl Guti, Pastore (Gumbau, 70’), Lucas Pérez (Bednedetto, 70’) i Lucas Boyé (Tete Morente, 80’).REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez (Carvajal, 64’), Militão, Alaba, Marcelo (Mendy, 64’), Casemiro, Kross, Modric (Camavinga, 84’), Rodrygo (Asensio, 17’), Mariano i Vinícius (Hazard, 85’).GOLS:0-1 (22’) Vinícius. 0-2 (73’) Vinícius. 1-2 (85’) Pere Milla.ÀRBITRE:De Burgos Bengoetxea (basc). T.G.: cap. T.V.: Raúl Guti (63’).PÚBLIC:23.010 espectadors.

Vinícius somriu amb Ancelotti i Ancelotti és feliç amb Vinícius. Amb el tècnic italià, Vini ha trobat l’estabilitat emocional, la confiança i la continuïtat que Zidane no li garantia. És un altre jugador. Diuen que el gol no s’entrena. Neixes amb gol o no. Però Vinícius viu fora del dogma. Les veia quadrades en temporades anteriors i ara tot el que toca ho converteix en or: nou gols aquesta temporada (set en la lliga). El seu doblet va donar els tres punts ahir al Madrid en la visita a un Martínez Valero on encara no havia guanyat ningú aquest curs. Fran Escribá es va erigir en el tècnic amb més partits a primera en la història de l’Elx i Vinícius li va aigualir la festa.

Mariano, titular en la lliga després de cinc mesos sense jugar, va assistir Vinícius d’esperó en l’acció del primer gol i el brasiler va definir amb un bon xut per penalitzar la pèrdua de Mojica. En el segon, Modric va fer-li la passada, al brasiler li va marxar llarg el control, però ho va corregir amb la seva punta de velocitat i va acabar picant la pilota suaument per sobre de Kiko Casilla. El gol de Pere Milla a cinc minuts del final va posar pebre al partit.

El Madrid no va notar la baixa de Benzema contra un Elx que va jugar l’última mitja hora amb inferioritat per l’expulsió de Raúl Guti. Rodrygo va ser canviat per molèsties als isquiotibials (17’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)