Més futbol

3a DIVISIÓ

LA POBLA DE MAFUMET

El tècnic de la Pobla ha de completar els entrenaments amb els juvenils

Actualment, fins a set jugadors del filial s'entrenen amb el Nàstic

La Pobla de Mafumet va complir ahir la tercera setmana d'entrenaments i el tècnic Kiko Ramírez encara no pot disposar de la totalitat de jugadors que formaran part del grup quan comenci la competició el 29 d'agost. És per això que, a falta d'efectius, l'entrenador del filial grana ha pujat jugadors del juvenil per completar les sessions de treball. «Els entrenaments són complicats perquè no hi som tots, i això condiciona» reconeix Ramírez en relació amb els nombrosos jugadors de la Pobla que el Nàstic utilitza per desenvolupar la seva pretemporada. Fins a set jugadors s'entrenen amb el primer equip durant aquests dies: Jordi Roca, Sergio Juste, Vélez, Ousmane, Aitor Casas, Julio Rico i el porter Antonio David.

Malgrat les circumstàncies, el tècnic de la Pobla es mostra confiat i content amb l'aportació dels juvenils: «Tenen suficient qualitat com per entrenar-se amb nosaltres, ja ho van demostrar amb l'amistós amb el Vila-real.» La confiança de Ramírez en els juvenils no és cega, i és que el tècnic els coneix bé del seu pas per la banqueta del juvenil el curs passat. És més, Ramírez es mostra sorprès pel bon nivell de forma dels juvenils, però també dels futbolistes més experimentats com Virgili, Ñoño i Cristino: «Estan a un nivell molt alt i és molt valuós que jugadors amb aquesta qualitat contrastada siguin els que més actitud demostren al camp.» Pel que fa als més joves, Ramírez n'elogia la «lliçó de treball que estan demostrant aquests dies».

Amb aquests arguments no és estrany que el tècnic no tingui cap problema en assegurar que els jugadors que ara s'entrenen amb el Nàstic, hauran de treballar com el que més per fer-se un lloc en la plantilla, ja que «el nivell competitiu és molt alt».

I, a més, la plantilla minvada per les lesions

A l'èxode dels jugadors del filial grana cap al primer equip, s'hi ha d'afegir les sempre inoportunes lesions. De moment, en aquesta pretemporada la Pobla té fins a cinc futbolistes tocats: Álvaro Rey, que en té per tres setmanes; Albert Virgili, amb un esquinç al turmell i que ha d'estar recuperat en els propers 10 dies; Cristino, també amb un esquinç, i, per últim, Boniquet i Alcover, que arrosseguen molèsties però de menys consideració.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)