1a divisió

El Rayo hi vol tornar

1a divisió. Deu dies després de superar el Barça, l’equip d’Iraola visita el Bernabéu, on el Madrid va rebre xiulets contra el Xakhtar

Real Madrid Rayo Vallecano

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Camavinga, Kroos; Hazard, Vinicius i Benzema.Baixes:Valverde, Bale, Ceballos i Mariano i Rodrygo.RAYO:Dimitrievski; Balliú, Catena, Saveljich o Maras, Fran García; Valentín, Comesaña; Isi, Trejo, Álvaro i Falcao.ÀRBITRE:González Fuertes.HORA:21 h (Movistar LaLiga).

El Madrid torna a jugar al Bernabéu, on dimecres va rebre xiulets de l’afició tot i acabar assegurant tres punts en la Champions contra el Xakhtar. “Ens agradaria tenir l’afició contenta, i sempre ens exigirà més”, reconeixia ahir Carlo Ancelotti, que no s’espera un partit fàcil i còmode contra el Rayo: “Estan jugant molt bé. Fan un atac directe i defensen molt bé. Ens hi hem d’adaptar bé.” Valent, el Rayo d’Iraola és una de les revelacions de la lliga, i arriba a la cita al Bernabéu sense pressió i amb el record de la victòria contra el Barça, fa tot just deu dies, que va significar l’acomiadament de Ronald Koeman. “Sempre somies a treure alguna cosa quan vas a un escenari així”, manifestava Iraola. “Però s’han de fer moltes coses bé i equivocar-se molt poc.”

Ancelotti no comptarà amb Gareth Bale, tot i que el gal·lès ja té l’alta mèdica i sí que ha estat citat per la selecció gal·lesa. També són baixa Rodrygo, Fede Valverde, Mariano i Ceballos. El tècnic podria fer diversos retocs en l’onze, tot i que mantindrà les seves millors armes, Vinicius i Benzema, al davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)