1a divisió

El Rayo és a punt d’empatar al Bernabéu en el temps afegit (2-1)

El Madrid ha superat el Rayo (2-1) en un partit que se li ha complicat en la recta final, fins al punt que el conjunt d’Iraola ha tingut dues ocasions claríssimes per marcar el 2-2 en el temps afegit.

Tot i que Álvaro García ha tingut una ocasió molt clara quan no s’havia jugat ni un minut, el Madrid ha estat molt superior. Li han anul·lat un gol a Vinicius, per fora de joc de Benzema, abans de l’1-0. El gol de Kroos, de fet, ha estat anul·lat per l’àrbitre, però el VAR l’ha corregit i l’ha validat (14’). Amb l’1-0, els d’Ancelotti han tingut el partit ben controlat contra un rival que només provava alguna cursa d’Álvaro, sense èxit. Dimitrievski ha resolt bé un ensurt en un rebuig de Comesaña, però de seguida ha arribat el 2-0. Benzema, atent, ha recollit una centrada de Mendy que entre Catena i el porter s’han empassat (38’). Abans del descans, Vinicius i Benzema han tingut una doble ocasió per fer el tercer.

El Rayo ha avançat línies en la segona meitat, amb el risc que el Madrid el liquidés al contraatac. Ho hauria pogut fer Marco Asensio (53’) i també Benzema (61’). Iraola ha fet entrar Falcao, que arrossegava molèsties, i el colombià ha tardat pocs minuts a deixar empremta. Ha recollit una centrada d’Álvaro i ha batut Courtois (76’) per posar-hi emoció. Falcao, però, ha hagut de ser substituït poc després per lesió. El Rayo ha mantingut viu el partit i ha estat a punt d’empatar en el temps afegit. En un córner, Kroos l’ha tret des de la línia de gol i, en l’acció posterior, Courtois s’ha lluït en un xut d’Unai López. El Madrid, tancat a l’àrea, ha patit de valent en els últims minuts.