1a divisió

L’Atlético imita els blaugrana

1a divisió. El conjunt ‘colchonero’ veu com el València li empata un partit que guanyava 1-3 al minut 92. La Real Sociedad continua líder

València 3 Atlético 3

VALÈNCIA:Cillessen, Foulquier, Diakhaby, Alderete (Manu Vallejo, 85’), Gayá, Guillamón, Soler (Koba Koindredi, 85’), Racic (Marcos André, 65’), Wass (Musah, 65’), Hélder Costa (Hugo Duro, 85’) i Guedes.ATLÉTICO:Oblak, Trippier (Vrsaljko, 8’), Savic, Giménez, Hermoso, Carrasco, Correa (Kondogbia, 73’), Koke, De Paul (Joao Felix, 87’), Griezmann i Luis Suárez (Herrera, 87’).GOLS:0-1 (35’) Luis Suárez. 1-1 (50’) Savic (p.p). 1-2 (57’) Griezmann. 1-3 (61’) Vrsaljko. 2-3 (92’) Hugo Duro. 3-3 (96’) Hugo Duro.ÀRBITRE:Soto Grado (La Rioja).T.G.:Als locals Guillamón i Musah; als visitants Vrsaljko i Griezmann.T.V:Cap.

Si el desenllaç del partit del Barça dissabte al feu del Celta (3-3) va ser sorprenent després que els blaugrana anessin guanyant 0-3 al descans, el de l’Atlético ahir a València no va ser menys. I és que el conjunt colchonero va malbaratar un 1-3 quan passava el minut 92 i, com l’equip culer, va acabar empatant (3-3) i deixant escapar dos punts. Va ser en un final de matx espectacular en què el protagonista va ser Hugo Duro, que amb un doblet en el temps afegit va ser l’heroi del conjunt xe. El davanter, que havia entrat al minut 85, va escurçar distàncies al 92 i, en un estadi de Mestalla que va acabar encès, va fer la igualada definitiva en el 96.

La Real, amb solvència

La Real Sociedad conserva el lideratge després de superar (0-2) l’Osasuna amb dianes de Mikel Merino i Januzaj en un matx en què va ser superior. L’equip guipuscoà té un punt d’avantatge sobre el segon, el Real Madrid.