El Figueres allarga la bona dinàmica a fora guanyant a Granollers (1-3)

La Unió ha guanyat quatre dels últims cinc partits com a visitant

El Figueres ha aconseguit aquest migdia una victòria importantíssima al camp del Granollers, un rival directe de la zona baixa, que li permet escalar momentàniament fins a la desena posició i obrir un forat de cinc punts respecte la zona de descens.

Els de Moisés Hurtado afrontaven el partit amb moltes baixes, però han arrencat bé el matx, disposant de dues bones ocasions. Tot i això, ha estat el Granollers qui ha obert la llauna, i és que en el minut 22’ Roger Escamilla ha marcat de cap l’1-0. La reacció dels figuerencs ha estat immediata, perquè Joel Arimany ha aprofitat una assistència d’Urri per marcar el gol de l’empat només un minut després. Abans del descans la Unió ha acabat de capgirar el marcador amb un gol d’Urri després d’una passada de Dani Gómez (1-2, 39’).

En la segona part el Figueres ha patit durant uns quants minuts i Jaime González ha hagut d’evitar el gol de l’empat del Granollers amb bones intervencions sota pals. I ja en el tram final ha arribat, quan Urri ha tornat a veure porteria per marcar el definitiu 1-3 amb un xut des de l’interior de l’àrea.