1a divisió

L’Atlético continua sagnant

1a divisió. L’equip del Cholo falla a Los Cármenes, ja encadena quatre derrotes en la lliga i tanca l’any fora dels llocs de la Champions

Granada 2 Atlético 1

GRANADA:Maximiano, Arias (Víctor Díaz, 46’), Germán, Torrente, Carlos Neva, Isma Ruiz (Monchu, 79’), Luis Milla, Antonio Puertas, Machís (Escudero, 66’), Luis Suárez (Bacca, 90’) i Jorge Molina (Yan Eteki, 79’).ATLÉTICO DE MADRID:Oblak, Trippier, Felipe, Kondogbia (Herrera, 68’), Mario Hermoso, Koke, De Paul (Correa, 68’), Lemar, Carrasco (Lodi, 78’), João Felix i Luis Suárez (Cunha, 68’).GOLS:0-1 (2’) João Félix. 1-1 (17’) Darwin Machis. 2-1 (62’) Jorge Molina.ÀRBITRE:Hernández Hernández (canari). T.G.: A Maximiano, Isma Ruiz, Monchu, Torrente i De Paul.COMENTARI:L’Atlético de Madrid continua immers en una forta crisi de resultats i tanca l’any amb una altra derrota, la quarta en els últims quatre partits de lliga. Derrota contra el Mallorca, desfeta en el derbi contra el Madrid, derrota contra el Sevilla i nova decepció ahir en la visita a Los Cármenes. El Granada de Robert Moreno va remuntar el gol inicial de João Félix (2’) amb gols de Darwin Machis i del veterà Jorge Molina, que venia de fer un ‘hat-trick’ en el partit contra el Mallorca. Als seus 39 anys, ja suma 7 gols en el campionat. Alegria a Granada i problemes per al Cholo Simeone. Feia més de deu anys que l’Atlético no perdia quatre partits seguits en la lliga. La pitjor ratxa en la lliga en l’era Simeone. L’Atlético tanca el 2021 fora dels llocs que donen dret a jugar la Champions la temporada que ve.
o.t.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)