Més futbol

LES PLANTILLES DELS EQUIPS DE 3a DIVISIÓ A LA DEMARCACIÓ

LA POBLA DE MAFUMET (i IV)

Molts canvis en la Pobla per aspirar a tot

El filial grana enceta un nou projecte de qualitat i ambició amb Kiko Ramírez al capdavant

El bloc s'ha rejovenit notablement tot i que queden alguns referents com Cristino i Virgili

La Pobla de Mafumet afronta la seva quarta temporada consecutiva a tercera divisió amb molts canvis respecte al curs passat. D'entrada, el més destacat és el relleu a la banqueta, on Kiko Ramírez, l'entrenador fins ara del Nàstic juvenil, substitueix en el càrrec Santi Coch, després de cinc campanyes en l'entitat. La renovació, però, ha estat molt més profunda i ha vingut de dalt, ja que quan va acabar el curs la direcció esportiva del Nàstic va decidir donar un aire nou al filial. Això s'ha traduït sobretot en la plantilla, que s'ha rejovenit notablement, amb molts reforços de qualitat –la majoria procedents de les categories inferiors del Betis, vells coneguts de Nogués i Gordillo– i amb l'ascens de fins a vuit juvenils, que ja van despuntar el curs passat a divisió d'honor –alguns com ara Fran Vélez, Aitor Casas i Aleix Coch fins i tot van debutar amb el primer equip– i que esperen continuar amb la seva progressió a tercera.

L'entrada del jovent ha significat la marxa d'alguns homes il·lustres com ara Esteve i d'altres que tot i que no ho van ser tant, sí que eren peces clau en els darrers cursos, com Vivó. No tot, però, han estat adéus, ja que l'entitat que presideix Josep Mir, que complirà la seva onzena campanya a la Pobla, s'ha assegurat la continuïtat de diversos referents, com ara Cristino, Virgili i Ñoño, que més enllà de la decisiva i valuosa aportació al terreny de joc també hauran de conduir una nau molt jove, especialment en els moments més difícils.

Començar bé, cosa que no ha passat en les darreres temporades, serà clau per aspirar al màxim. No es pot descartar res d'un grup sempre cridat a lluitar per tot, encara que no serà fàcil, i més tenint en compte que Kiko Ramírez no ha pogut treballar amb alguns dels seus homes aquesta pretemporada per les exigències del primer equip, que possiblement acabarà quedant-se amb el punta Eloy Gila. Un handicap que caldrà superar però del qual és conscient el tècnic grana, que sap que en un filial com la Pobla la prioritat és el Nàstic i els resultats no són sempre el més important. Els fets de practicar un joc atractiu, com ha estat fent els últims cursos, i superar com a mínim la tretzena posició d'enguany són uns dels altres reptes que volen assolir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)