Més futbol

I TROFEU VILA D'ASCÓ

L'Ascó s'exhibeix en el seu últim amistós

Va superar el Flix amb una clara golejada

L'Ascó ho va tenir molt fàcil a l'hora de golejar el Flix, de segona regional, i guanyar el primer trofeu Vila d'Ascó, que també va servir per tancar la pretemporada, abans que comenci la lliga de la setmana que ve contra el Prat. Als de Mauro Ravnic els va costar fer el primer gol però quan el van fer, mitjançant Esteve, passat l'equador de la primera part, ningú no els va parar, i al descans anaven amb un clar 4-0 a favor.

A la segona part, els de la Ribera d'Ebre van abaixar el ritme, van marcar dos cops més i fins i tot van permetre que el Flix fes el gol de l'honor.

ASCÓ
6
FLIX
1
ASCÓ:
Felip, Isma, Josep Ramon, Xavi Gràcia, Dani Redondo, Luís, Besora, Esteve, Germán, Mauri i Juanma. També van jugar: Eric, Josep, Hector, Manu, Enric, Dani Hernandez i Frederic.
FLIX:
Saladie, Cases, Juan Manuel, Domenech, Mixe, Porta, Ruben, Peral, Saltor, Mami i Nestor. També van jugar: Jose Manuel, Ramos, Pol, Torres, Fontanilles, Joni, Pere, Larrosa i Macià.
GOLS:
1-0 (24') Esteve. 2-0 (25') Germán. 3-0 (28') Mauri. 4-0 (44') Redondo. 5-0 (57') Hernández. 6-0 (85') Luis García. 6-1 (87') José Manuel.
ÀRBITRE:
Luis Pablo Querol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)