1a divisió

El Madrid no falla i es manté en el lideratge

El Real Madrid es referma en el lideratge en solitari. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, sense Karim Benzema, s’ha imposat (3-1) al Sevilla, en un partit que ha resolt quan quedaven 10 minuts, tot i haver estat molt superior en la primera part.

Els madridistes s’han avançat aviat amb una diana de Modric (5’) a passada de Vinicius i, ben endreçats al seu camp per sortir al contraatac han dominat a un Sevilla inoperant en aquest primer acte. Modric i Vincius han vorejat el segon amb dues clares oportunitats que no han sabut finalitzar.

L’escenari però ha canviat després del descans amb el gol de l’empat de Lamela (54’) que ha definit amb classe una bona assistència de Montiel. Ha perdut pistonada aleshores el conjunt blanc fins l’entrada de canvis de cames fresques amb Camavinga, Asensio i Lucas Vázquez que han revitalitzat l’equip. Lucas (79’) ha fet el 2-1, una altra vegada a passada de Vinicius en un contraatac i, tot seguit Valverde (81’) amb una fuetada marca de la casa ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)