1a divisió

Unai Emery deixa el Vila-real i posa rumb a l’Aston Villa

La victòria contra l’Almeria (2-1), marcada per l’expulsió d’Álex Baena per ensenyar un missatge en memòria de Llaneza després de marcar el gol de l’empat, serà l’últim partit d’Unai Emery com entrenador del Vila-real. I és que el tècnic basc ha comunicat al club de La Plana la seva decisió de renunciar unilateralment al seu contracte abonant la clàusula de rescissió situada en aproximadament sis milions d’euros. Qui es farà càrrec d’aquesta xifra és l’Aston Villa, i és que el conjunt anglès ha destituït Steven Gerrard en les últimes hores i la seva gran aposta és la d’Unai Emery, a qui li ofereix un projecte a llarg termini amb un contracte de cinc temporades. De fet, el conjunt londinenc ha fet oficial la seva arribada pràcticament al mateix temps que el club groguet ha anunciat la seva desvinculació.

Emery, que va guanyar l’Europa League amb el Vila-real la temporada 2020/21 aconseguint el primer títol de la història del club, s’acomiadarà demà de l’entitat en una roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)