Més futbol

3a DIVISIÓ

La Pobla arrenca amb un empat al camp de l'Espanyol B després d'haver manat fins al minut 83

Virgili va avançar els grana en la primera part però una pena màxima de Roca va acabar costant dos punts

Kiko Ramírez
ENTRENADOR DE LA POBLA
«Empatant a fora contra l'Espanyol B n'hi ha per estar contents, però et queda un gust agredolç ja que si no hagués estat per un penal una mica infantil difícilment ens haurien marcat el gol de l'empat»
«Després d'una primera part seriosa, en la segona la calor i el cansament no han beneficiat a ningú»

La Pobla de Mafumet va tenir una estrena molt esperançadora ja que va sumar un empat al camp de l'Espanyol B, que va estar a punt de ser una victòria si no hagués estat per un penal desafortunat comès a les acaballes del partit i que no van desaprofitar els blanc-i-blaus. El conjunt de Kiko Ramírez, que debuta enguany a tercera divisió, va impedir que el filial de l'Espanyol, un dels rivals a batre de la categoria, pogués repetir el bon futbol que ha mostrat en la pretemporada.

El filial del Nàstic va ser l'equip amb més idees i que més ocasions va generar en la primera part. De les botes de Virgili van sorgir tres oportunitats en els primers vint minuts de partit. Un xut de falta enverinat que va desviar el porter Gerardo, un altre xut a pilota aturada un xic alt i un cara a cara amb el porter blanc-i-blau que va acabar amb la pilota al cos del jugador blanc-i-blau van ser el preludi del gol del davanter visitant. Una centrada de Jordi Roca que no va poder desviar ni Savall ni Gerardo va ser caçada i enviada a la xarxa per Virgili, que comença el curs tal com el va acabar, és a dir, amb ratxa de cara a gol.

El joc de l'Espanyol B no apareixia i només Dani Nieto, amb un xut fallit a boca de canó en recollir una assistència de Fran Grima, i una falta enviada al pal pel mateix davanter haurien pogut significar l'empat poc abans d'arribar al descans.

L'empat va arribar a les acaballes del partit, després d'una fosca segona part de tots dos equips, que van acusar el gran desgast del primer temps, en part a causa de la forta calor. Un penal desafortunat i innocent de Roca sobre Lucas Porcar, que ell mateix va transformar, va permetre als blanc-i-blaus salvar un punt.

ESPANYOL B
1
POBLA DE MAFUMET
1
ESPANYOL B:
Gerardo, Fran Grima (Blázquez, 81'), Raúl, Savall (Lucas Porcar, 69'), Víctor Álvarez, David López, Sielva (Rui Fonte, 54'), Crevera, Isaías, Dani Nieto i Álvaro Vázquez.
POBLA DE MAFUMET:
Sergio, Aleix, Vélez, Alberto Benito, Cristino (Joel, 71'), Sebas, Roca (Carbia), Toni Alcover (Oribe, 67'), Ñoño, Boniquet i Virgili.
GOLS:
0-1 (36') Virgili. 1-1 (83') Lucas Porcar, de penal.
ÀRBITRE:
Navarro Jiménez.
T.G.:
Als locals Fran Grima i David López, i als visitants Sebas, Boniquet, Ñoño i Alberto Benito.
T.V.:
Directa al visitant Vélez (89').
COMENTARI:
Uns 700 espectadors. Es va guardar un minut de silenci, a petició de la Federació Catalana de Futbol, per la mort de Francesc Cebrià, exdelegat del comitè tècnic d'àrbitres de Manresa.

Fran Vélez, expulsat per haver agredit un rival

X.S.

A banda del penal, l'altra nota negativa del partit va ser la targeta vermella directa que va veure Fran Vélez en l'últim minut per haver agredit Víctor Álvarez dins l'àrea abans, quan es volia servir una falta. És molt probable, doncs, que el defensa grana sigui sancionat amb més d'un partit. El curs passat Vélez (19 anys) va debutar amb el Nàstic a segona A, va jugar quatre partits (218 minuts), va ser expulsat un cop i va veure dues grogues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)