1a divisió FEF

Al Sabadell se li escapa el triomf al 93’ (2-2) al feu del Bilbao Athletic

Continua el Sabadell fora, però a prop, dels llocs de descens. Avui, al feu del filial de l’Athletic ha vorejat la victòria, però un penal en contra al minut 93 li ha privat del triomf i del País Basc se’n torna amb un empat (2-2), després d’un partit que ha acabat amb nou jugadors.

La primera part ha estat arlequinada. Els de Miquel Lladó han acumulat arribades i ocasions sobre la porteria del filial biscaí fins que ha encertat Cristian Herrera (32’). El davanter de l’equip sabadellenc ha culminat un contraatac de Pau Víctor i prolongat finalment per Moha Keita.

Després del descans s’ha igualat el matx, l’Athletic ha collat i Palacin (67’) ha fet l’empat. I la cosa se’ls ha complicat encara més als sabadellencs amb l’expulsió de Gurdiel. Tot i això s’han avançat via Gualda (79’) que ha desviat un potent xut de Pau Víctor per fer l’1-2. Malgrat tot, no ha pogut resistir el Sabadell que al temps afegit s’ha trobat amb un penal en contar i l’expulsió de Morgado. Izeta (93’) ha marcat la pena màxima que ha suposat el repartiment de punts.