Sèrie A

El Nàpols guanya la lliga italiana després de 33 anys

L’equip napolità empata al camp de l’Udinese i es proclama campió de l’Scudetto per primer cop des del 1990 amb Maradona

El Nàpols guanya la lliga italiana després de 33 anys sense fer-ho gràcies al punt sumat al camp de l’Udinese. Els de Luciano Spalleti n’han tingut prou amb un empat (1-1), resultat que els ha proclamat matemàticament campions amb 80 punts. Així doncs, s’han assegurat la seva tercera Serie A a cinc jornades del final. Fa diverses setmanes, Pep Guardiola els va catalogar com “el millor equip d’Europa”, i ara han certificat que com a mínim han sigut els millors a Itàlia.

L’últim cop que van guanyar l’Scudetto va ser a la temporada 1989/90, amb Diego Armando Maradona com a gran figura. En aquesta ocasió, l’estrella de l’equip ha sigut Victor Osimhen, que està firmant una temporada brillant i que avui ha fet el gol que ha donat el títol. A més, tenen el seu propi Maradona. Khvicha Kvaratskhelia, conegut per l’afició del conjunt italià com a ‘Kvaradona’. El jove georgià de 22 anys és una de les grans irrupcions del futbol europeu, amb 12 gols i 10 assistències a la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)