Champions

Simone Inzaghi: “El City és el millor equip del món”

Tots els pronòstics diuen que demà a Istambul, el Manchester City s’endurà el seu primer títol europeu, però al davant hi haurà l’Inter de Milà. En la prèvia del matx, quan queda poc més de vint-i-quatre hores, el tècnic italià de l’equip, Simone Inzaghi, sap que el seu conjunt hi té molt a dir. “Sabem l’estil d’enfrontament que haurem de jugar. És l’equip més fort del món, ho ha demostrat fins i tot en les poques derrotes que ha tingut. Malgrat això, sabem el nostre camí, minimitzant els errors i amb una alta concentració. Farem tot el possible per aconseguir-ho”, ha dit a la roda de premsa prèvia al partit de demà a la nou del vespre.

Un curs llarg i dur

“Demà serà el partit número 57 per a nosaltres. És un camí molt llarg en el que hem tingut molts moments difícil. També hem crescut amb derrotes. Hem perdut jugadors importants, però hem fet pinya i hem tingut un compromís espectacular que ens ha portar fins a Istanbul. “Estem concentrats per lluitar cada centímetre de terreny de joc contra un rival realment dur. Serà molt important el joc del mig del camp, però més enllà d’això, també ho seran les cames, el cap i el cor. Les cames per fer una cursa més, el cap per estar àgils amb el plantejament i el cor perquè en aquests partits tens energies que no sols tenir normalment”, ha explicat Inzaghi que valora positivament l’estat de forma del seu equip.

Última hora del matx

“Tenim alguns dubtes sobre l’estat físic d’alguns jugadors. És el cas de Mkhitaryan i Correan. De moment, s’estan recuperant.”, ha dit el tècnic que també ha parlat de com aturar a Earling Haaland: “Coneixem la força de l’equip i de Haaland. Tenim coses pensades per aturar-ho, però tots haurem d’estar defensant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)