2a divisió A

Diversos ajuntaments catalans, atents a l’Andorra

2a divisió A. Palamós, Figueres, Lleida i Badalona podrien ser alguns dels consistoris que s’haurien interessat a acollir el club si acaba marxant del principat

Dies moguts a l’Andorra. Sobretot, des que el secretari d’estat d’Esports i Joventut, Alain Cabanes, va ratificar en una entrevista que el club presidit per Gerard Piqué no podrà utilitzar l’Estadi Nacional la temporada vinent, quan venç el conveni firmat de dues campanyes per a l’ús exclusiu d’aquest espai. Les afirmacions de Cabanes van encendre la metxa curta de Piqué, que va amenaçar el govern andorrà dient que no tindrà cap més remei que emportar-se el club i el futbol professional fora del principat. Aquesta afirmació, o amenaça, és la que ha despertat l’interès de diversos ajuntaments de tot l’Estat espanyol, però també de catalans, ben atents a l’evolució que hi pugui haver en els propers dies al voltant del cas.

Entre els consistoris catalans que haurien fet un pas més o menys clar per oferir-se com a candidats a acollir el club de Gerard Piqué, hi ha el de Lleida, amb la proximitat amb Andorra i la instal·lació del Camp d’Esports com a màxims exponents, tot i que s’hi hauria d’invertir una bona quantitat de diners per adequar-lo al que LaLiga demana; Badalona, que ha vist com duplicava equips a la ciutat i ara un dels quals, el Badalona Futur, juga a Vic; Figueres, exciutat del futbol professional a finals dels vuitanta i principis dels noranta, i Palamós, actual casa d’acollida del Cornellà de 1a divisió FEF i anteriorment el camp on el Llagostera va jugar els seus partits a segona B i a segona A.

Fonts del club andorrà no neguen que diversos ajuntaments s’hagin posat en contacte amb l’entitat, tot i que la prioritat de totes les parts a hores d’ara és que el FC Andorra continuï al principat. Tot i això, l’impediment de jugar a l’Estadi Nacional i el fet de trobar terrenys adequats al relleu del país andorrà fan que els dirigents del club estiguin atents a les possibles alternatives que puguin aparèixer per no haver de fer un pas en fals en cas de no arribar a un acord satisfactori amb el govern, receptiu per mantenir una trobada en els propers dies.

FI DEL CONVENI

El govern no deixa jugar l’Andorra a l’Estadi Nacional a partir del curs 2024/25

CAP MÉS REMEI

El relleu i la falta de terrenys per fer un nou estadi fan que l’entitat valori altres alternatives
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)