3a divisió FEF

El Peralada-San Cristóbal queda ajornat

El San Cristóbal, que havia de ser el rival del Peralada avui al municipal (16:30h), ha anunciat que només viatjaran fins a l’Alt Empordà part del cos tècnic i la directiva per poder aixecar acta tot aportant el certificats mèdics dels més d’una dotzena de futbolistes del primer equip que presenten un procés d’infecció viral estomacal.

Durant el matí, el conjunt terrassenc ha enviat una petició al Peralada per ajornar el matx però en no rebre confirmació del club gironí ha decidit, evidentment, no fer viatjar als jugadors malalts i fer-ho només amb part del cos tècnic i la directiva per aportar les proves i fer que el col·legiat no els doni el partit per perdut.

“Una vegada no rebuda contestació per part del Peralada a la proposta d’ajornament de la jornada, el CP San Cristóbal no farà viatjar als ja més de 12 jugadors afectats pel procés d’infecció viral estomacal. Des del club es desplaçarà part del cos tècnic i directiva per fer acte de presència al camp i poder aixecar acta aportant els certificats mèdics corresponents dels jugadors afectats”, proclama el comunicat del San Cristóbal penjat a xarxes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)