3a divisió FEF

L’Olot fa èpica a Nou Barris guanyant al 90’ (0-1)

L’Olot firma una victòria de líder a la Bombonera de Nou Barris. Després d’un partit d’intensitat màxima Maynau ha marcat un gol in extremis que els ha donat no només tres punts d’or, sinó també el coliderat per tancar la primera volta.

El partit ha començat sense cap control, inici esbojarrat i marcat pels cops. Però conscients de l’exigència del duel, els dos equips han sortit intensos i concentrat. L’Olot ha començat a tenir un moment de possessió al 22’ de joc, i ha firmat la primera ocasió clara del partit. Terma ha arribat a la porteria d’Èric, però la pilota ha marxat fregant el travesser. Arribats a la mitja hora de joc, han arribat també els minuts de l’Olot. Els locals, però, no han afluixat i dos minuts després han dit la seva amb la rematada més clara pels barcelonins. Jugant d’esquena Izuchi l’ha deixat de cara per Alarcón que ho provava, però el xut acabat en mans de Mourin. N’han tingut una altra de molt perill els de Nou Barris. En una pèrdua de Pedro han aprofitat per fer perillar amb una passada de la mort que Juvanteny, providencial, ha tallat. Els olotins han dit l’última abans de marxar el descans amb un remat de cap d’Uri González que ha sortit desviat. Primera part que acabat amb el marcador inicial, però amb un Olot intens, concentrat i adaptat. Ocasions pels dos conjunts, però amb bones sensacions pels de la Garrotxa, en un dels camps més difícils de la competició.

Els de Dólera han sortit de la millora manera la segona meitat. Intensos han provocat el primer moment de perill del segon temps amb una ocasió de Roquet en segona instància després d’un remat enverinat d’Urri. El partit, però, ha seguit amb igualtat d’ocasions i l’han tingut també els locals deu minuts després. Passada de la mort que es passejava per l’àrea petita, però Izuchi no arriba a rematar per ben poc. En els últims 30 minuts n’hi ha hagut per tothom. Els de la Garrotxa han estat els que més arribades han signat, però d’ocasions clares n’han tingut les dues bandes. Al 87’ Kevin Díaz ha perdonat el gol dels locals a pilota aturada. I quan semblava que els de Dólera ja firmaven l’empat ha arribat la festa. A la banda dels visitants celebraven la pentinada de Barnils de servei de banda que Maynau ha finalitzat amb la closca i la Bombonera de Nou Barris, que feia 90 minuts que no callava, ha emmudit. Els olotins han defensat el descompte fins que l’àrbitre ha xiulat el final pocs minuts després de la diana. Final que ha donat tres punts d’or als de Dólera per tancar la primera volta atrapant a l’Hospitalet i compartint la primera plaça en la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)