3a divisió FEF

El Peralada perd in extremis contra el Mollerussa (0-1)

El Peralada perd al 93’ després d’un partit igualat contra el Mollerussa i havent fallat un penal al 76’. Els xampanyers, amb aquesta derrota, han trencat una ratxa de sis victòries consecutives a casa.

El Mollerussa ha sortit concentrar i dominador els primers minuts de la primera part. Provocant fins a tres córners al minut 7’ de partit, els visitants han jugat prop de l’àrea de Joanatan. Després d’un primer tram de control dels del Pla d’Urgell, el Peralada s’ha refet per dir la seva, però s’ha trobat amb un Adrián Buetas sota pals que no els ha deixat obrir la llauna. I amb un domini xampanyer del final de la segona meitat, el partit ha marxat al descans.

Després d’un final del primer temps controlat pels locals, els visitants han sortit amb una marxa més per fer-se seu l’inici de la segona meitat. Joanatan ha hagut de posar-se la granota de treball i salvar ocasió rere ocasió dels locals. El Peralada no ha deixat però, de provar-ho. I al 76’ ha aconseguit que l’àrbitre xiules un penal a favor. Padilla ha estat l’encarregat de xutar des dels onze metres, però ha aparegut Buetas sota pal, que amb Joanatan s’han guanyat el reconeixement els millors jugadors del partit, i ha parat el xut de l’altempordanès. I quan semblava que els dos conjunts ja estaven preparats per firmar taules, el Mollerussa ha marcat al 93’ amb diana de Sidibe. I sense temps per més, el Peralada ha perdut tres punts a casa trencant la ratxa que portava de sis partits consecutius guanyant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)