1a divisió

Militão, renovat fins al 2028

1a divisió. El central brasiler amplia el seu contracte amb el Madrid tres temporades més i la seva clàusula puja fins als 1.000 milions

Éder Militão, que acabava el contracte el 30 de juny del 2025, ha ampliat el seu vincle amb el Madrid fins al 2028. El central brasiler s’ha convertit en la cinquena renovació que ha fet oficial el club blanc aquest curs, després de les de Vinícius, Rodrygo, Valverde i Camavinga. Com les de la resta dels seus companys, la seva clàusula de rescissió puja fins als 1.000 milions d’euros. “Em sento molt il·lusionat i orgullós de poder renovar amb el millor club del món. Aquest és un dels dies més feliços de la meva vida. Estic motivat per continuar fent història aquí”, va assegurar el central brasiler en una entrevista als mitjans oficials del club madridista. Amb aquesta nova ampliació de contracte, el Madrid ha aconseguit blindar la columna vertebral de l’equip a mitjà i llarg termini.

Militão va aterrar al Madrid el 2019 amb 21 anys procedent del Porto i s’ha consolidat al Bernabéu com una peça clau en els esquemes d’Ancelotti. Fins ara, ha participat en 143 partits i ha guanyat una Champions, dues lligues, una copa, un mundial de clubs, una supercopa d’Europa i una supercopa d’Espanya. Ara, el brasiler s’està recuperant d’una ruptura del lligament encreuat del genoll esquerre que es va fer en la primera jornada de lliga contra l’Athletic. S’espera que pugui incorporar-se a la dinàmica del conjunt blanc al febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)