1a divisió

El Rayo fa un favor

Ensopegada. El Real Madrid es deixa dos punts a Vallecas malgrat avançar-se només de començar el duel. RDT empata des del punt de penal

Rayo Vallecano 1 Real Madrid 1

RAYO:Dimitrievski; Balliu, Aridane, Lejeune, Espino; Isi (De Frutos, 56’), Óscar Valentín, Unai López (Kike Pérez, 64’), Álvaro García (Sergio Camello, 82’); Óscar Trejo (Crespo, 64’); i Raúl de Tomás (Falcao, 81’).MADRID:Lunin; Lucas Vázquez (Carvajal, 75’), Nacho, Tchouaméni, Fran García; Valverde, Mordic (Güler, 87’), Camavinga (Kroos, 70’), Brahim (Rodrygo, 70’); Joselu i Vinícius.GOLS:0-1 (5’) Joselu. 1-1 (27’) Raúl de Tomás, de penal.ÀRBITRE:Muñiz Ruiz (comitè gallec).T.G.:a Isi, Balliu, RDT, Álvaro García i Camavinga.T.V.:a Carvajal.PÚBLIC:13.354 espectadors a Vallecas.

El líder també pot perdre punts en qualsevol moment. El Madrid va ensopegar contra el Rayo Vallecano i es va deixar dos punts pel camí. És cert que el conjunt blanc manté sis punts sobre el Girona, que juga avui, i vuit sobre el Barça, però el duel d’ahir li demostra que potser la lliga encara no està al sac.

Vallecas se li resisteix, a aquest Madrid. El curs passat ja va perdre per 3-2. Ahir, semblava que seria un migdia plàcid per als d’Ancelotti quan Joselu va fer el primer en el minut 3. Un gol que va ser anul·lat prèviament per fora de joc i que el VAR va revisar fins a donar-li validesa. Però, lluny d’això, els blancs van semblar adormir-se i el Rayo, amb la novetat del nou tècnic, Íñigo Pérez, a la banqueta, va despertar. Els locals van començar a trepitjar l’àrea de Lunin i un xut de Trejo va impactar en la mà de Camavinga. Muñiz Ruiz no va veure res, però el VAR li va fer revisar l’acció i el col·legiat va xiular penal. RDT va assumir la responsabilitat i va empatar amb un xut fort i centrat.

No va haver-hi gaires ocasions fins al final. Van destacar un xut al pal de Valverde i una rematada d’Álvaro que Lunin va enviar a córner. El Madrid va acabar nerviós. Tant és així que Carvajal va autoexpulsar-se amb dues grogues en dos minuts. La primera, per protestar. La segona, per donar un cop a la cara a Kike Pérez. Un mal matí per al Madrid, que el pròxim diumenge rebrà el Sevilla al Santiago Bernabéu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)