1a femenina

El Llevant falla un penal en l’afegit i acaba perdent a Madrid (2-1)

El Llevant les Planes allarga la seva ratxa sense conèixer la victòria. El conjunt de Ferran Cabello ha perdut a camp del Madrid CFF, un dels rivals complicats de la lliga. Un partit, però, que s’ha decidit en quatre minuts, del 48 al 52, quan les catalanes han encaixat dos gols. El 2-1 de Baudet ha estat insuficient, i això que la catalana ha disposat d’un penal en l’afegit, però ha fallat.

Ha estat un partit igualat, però dues jugades gairebé consecutives i amb errades defensives han acabat condemnant a les catalanes. De fet, el Llevant les Planes ha tingut bastantes ocasions clares. El primer avís ha estat de Jessica Martínez, amb un xut per sobre el travesser (2’). El Madrid trepitjava àrea, però sense generar perill. La debutant Chebbak també ha buscat el gol amb un xut des de gairebé el mig del camp, però no ha trobat porteria (22’). La flamant fitxatge del Llevant les Planes ha firmat un bon debut. Les de Cabello ho han intentat, sobretot, amb xuts llunyans, però cap ha trobat la porteria de Paola Ulloa. Just abans del descans, el Madrid CFF gairebé es marca en pròpia porteria. Una passada enrere d’Itzi ha botat malament davant la portera local, que no ha pogut controlar la pilota, que ha acabat sortint fregant el pal (43’).

Els primers minuts de la represa, però, han estat decisius. El Madrid ha fet dos gols en un tres i no res. Primer, en un xut des de la frontal de Young Ju que Nay s’ha empassat després del bot de la pilota (48’). Quatre minuts després, una centrada al punt de penal l’ha rematat completament sola Librán al fons de la xarxa (52’). El Llevant ha intentat entrar de nou en el partit i ocasions no li han faltat. Jessica ha posat a prova Paola amb una canonada des de la frontal i Julve n’ha tingut una de molt clara amb un xut creuat. El Madrid CFF també les ha tingut. Lahmari ha acabat expulsada. El final del duel ha estat boig. En l’afegit, Baudet (90’+6) ha retallat distàncies, però després ha estat protagonista en negatiu. Penal sobre Julve, però Paola ha aturat el llançament. La pilota ha caigut als peus de Baudet un altre cop, però ha xutat als núvols.

El Llevant és desè amb 19 punts i manté els set de marge respecte el descens.