Bundesliga

El Bayern i Tuchel acorden la marxa del tècnic a final de curs

L’etapa de Thomas Tuchel al Bayern de Munic té data de caducitat. Club i tècnic han arribat a un acord per separar els seus camins aquesta temporada, malgrat que el contracte que els unia acabava el 30 de juny del 2025. “El nostre objectiu és reestructurar la direcció esportiva amb un nou entrenador. Fins llavors, tenim l’obligació d’aconseguir el màxim d’objectius. També responsabilitzo a l’equip en aquest sentit”, ha explicat Jan-Christian Dreesen, director general del Bayern, als mitjans del club. També s’ha pronunciat el mateix Tuchel. “Hem acordat posar fi a la nostra vinculació. Fins llavors, per descomptat, continuaré fent tot el possible per aconseguir el màxim d’èxits”, ha afirmat.

La temporada del Bayern no està sent la desitjada. El conjunt bavarès encadena tres derrotes consecutives i es troba a vuit punts del Bayer Leverkusen en la lliga. A Europa, l’equip va perdre l’anada dels vuitens de final de la Champions contra la Lazio (1-0). Un resultat, això sí, que el club pensa que es pot remuntar perfectament. El Bayern també va quedar eliminat de la copa ja fa uns mesos contra el modest Saarbrücken de la tercera divisió i va perdre la supercopa alemanya disputada a l’agost.

Thomas Tuchel, que va substituir a Julian Nagelsmann el març del 2023, és un dels tècnics que diversos mitjans han situat en l’òrbita del Barça per substituir Xavi Hernández. De moment, quedarà lliure per negociar amb qualsevol equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)