Copa Catalunya

Presentada la final de la copa Catalunya entre l’Olot i l’Andorra

La seu de la federació catalana de futbol ha estat l’escenari de la presentació de la final de la copa Catalunya absoluta que disputaran el proper 20 de març a les 19h l’Olot de tercera FEF, que serà l’amfitrió, i l’Andorra, actual campió de la competició i equip de segona A.

L’acte ha comptat amb els protagonistes de diferent àmbit de la final com el regidor d’esports, serveis urbans i protecció civil i emergència de l’Ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, que ha exercit de representant de la ciutat amfitriona de l’esdeveniment; Cristina Sanz, directora de la fundació Albert Bosch, que ha anunciat que els diners recaptats de la final es destinaran al projecte “Realitat Millorada”; Sergi Carrero, l’àrbitre assignat per xiular la final; Joan Agustí, el president de l’Olot; Ferran Vilaseca, president de l’Andorra; i Joan Soteras, el president de la FCF que ha tancat l’acte i els parlaments: “És el partit més important de la història de la UE Olot. No només arribem a la final, sinó que també som seu. Volem que sigui una festa pels jugadors i per a la ciutat’, deia el president de l’Olot, Joan Agustí, contestat amistosament pel president del conjunt andorrà Ferran Vilaseca: “’Volem revalidar el títol. És un honor per a nosaltres jugar a Olot i volem guanyar aquesta Copa Catalunya Absoluta masculina’’.

La venda d’entrades anava a un bon ritme la setmana passada i els socis de l’Olot, que en van tenir prioritat d’accés ja n’havien retirat prop d’un miler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)