1a divisió FEF

Un gran Nàstic empata davant el Depor (1-1)

Els tarragonins, superiors al gallecs, s’han d’acabar conformant amb un punt davant el líder en un Nou Estadi ple

El Nàstic de Tarragona empata davant el Deportivo de la Corunya (1-1) en el gran partit de la jornada al grup 1 de 1a FEF en un Nou Estadi ple. El duel entre el segon classificat i el primer ha acabat en taules malgrat una enorme versió del Nàstic, que ha merescut més després de ser superior a un gran equip.

El conjunt grana ha sortit a mossegar al líder, sense dubtes, empès per més de 13.000 aficionats. I tan sols arrencar Pablo Fernández ha fet lluir a Parreño sota pals per evitar el primer, després d’una magnífica passada d’Andy. I el perill ha estat continuat els primers minuts. Mula, Andy, Marc i Pablo han fet patir un Depor desorientat. El porter ha estat clarament el millor dels gallecs, que no han xutat a porteria a la primera meitat.

Però després de perdonar quatre ocasions força clares, el Depor ja castigat a la represa. Montalvo ha perdut dues pilotes seguides en zona perillosa, i a la segona Mella no ha fallat. Ha rebut un pase dins l’àrea i ha afusellat a Varo en la primera rematada dels d’Idiakez. Equip gran.

Al Nàstic li ha afectat el gol en contra. No el mereixia, i ha caigut. Però l’equip no deixa de competir mai. Els canvis han millorat l’equip, i Pablo Fernández ha empatat quan faltaven poc més de deu minuts. Concha li ha servit una centrada deliciosa que ha enviat amb el cap al fons de la xarxa.

De nou, qui ha merescut el triomf a la recta final ha sigut el Nàstic. Borja Martínez ha fet brillar a Parreño en un xut exterior.

Empat al Nou Estadi i tot segueix igual. El Depor líder, un punt per sobre dels tarragonins, que han marxat amb la sensació que haurien d’haver sortit primers del xoc d’avui. A més, amb la nota negativa d’una lletja lesió d’Óscar Sanz al seu genoll.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)