Premier

Klopp i Pep empaten en l’últim ball (1-1), i somriu Arteta

Premier League. El Liverpool i el City empaten 1-1 i l’Arsenal continua líder

L’últim cara a cara entre Klopp i Pep que han viscut els aficionats a la Premier ha acabat avui amb repartiment de punts a Anfield Road (1-1), amb l’Arsenal d’Arteta com a gran beneficiat.

Stones ha fet el 0-1 en el minut 23 a la sortida d’un córner executat per Kevin de Bruyne i el gol de l’empat del Liverpool ha arribat en el minut 50 des dels onze metres després d’un penal comès per Ederson sobre Darwin Núñez. Ha estat Mac Allister qui l’ha transformat. Elliott ha trobat de nou la xarxa en el minut 94 però l’acció ha acabat finalment invalidada per fora de joc previ.

L’últim ball Klopp-Guardiola ha tingut gols, nervis i emoció fins al final. L’empat deixa la Premier absolutament oberta, amb l’Arsenal líder, amb els mateixos punts que el Liverpool (64) i 1 punt més que el City.